2777
2789

دیروز رفتم امتحان بدم بیست بار اومدن من بدبختو گشتن

فقط منو گشتن که تقلب باهام نباشه ساعت ده و ده دقیقه امتحانو دادن بهم ده و چهل دقیقه ازم گرفتنش  بیست دقیقه زودتر چند تا سوال و جا گذاشتم هر  کاری کردم ندادن امتحانو. 

یهو یکی از دخترا چادری مذهبی مذهبی چادر و هدبند و اینا زده بود خودم می‌شناسمش مذهبی نیست مذهبی نماست حتی باهاش حرف میزنی بعضی وقتا کفر میگه 

ولی خیلی سیاست داره از در که اومد داخل معلما سلام عزیزم چطوری اینقدر باهاش خوب بودن 

من بدبخت هر جا میخوام برم سه ساعت تو آینم باز هم حس میکنم زشتم اون حتی آب هم به صورتش نمیزنه

کسی ب قیافه احترام نمیذاره

بهتره رو شخصیتت کارکنی تا قابل احترام باشی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشتا هم باید یه آپشنی داشته باشن دیگه😂😂

نمیشه همه چی مال خوشگلا باشه که

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

منکه هرچی خوشگل و خفن که به خودشون رسیدن همیشه مورد احترام بودن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

شاید به خاطر حجابشه چون تو اینجور محیطا خیلی بیشتر استقبال میشه از آدمای حجایی، پارسال که خواهرمو برده بودیم دبیرستان ثبت نام کنیم نوبت ما و سه چهار نفر دیگه بود بعد یه دختر دیگه اومد چادری بود بعد مدیرها همه‌ی مارو ول کرد بهش گفت شما بیابن بردش داخل ثبت نام کرد و رفت

متاهل

شاید به خاطر حجابشه چون تو اینجور محیطا خیلی بیشتر استقبال میشه از آدمای حجایی، پارسال که خواهرمو بر ...

دقیقا دلیلش همینه 

اینا اکثرا مذهبی نمان یعنی کلا مذهبی نیستن اداشو در میاره