2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا نوع عصاره گیری و میزان درشت و ریز بودن آسیابش هستش 

قهوه به کشورشه مثلا جامائیکا برزیل و نوعش که ربوستا و عربیکا هستش

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اینا نوع عصاره گیری و میزان درشت و ریز بودن آسیابش هستش قهوه به کشورشه مثلا جامائیکا برزیل و نوعش که ...

قهوه رو به شیوه ی تهیه میشناسن نه کشور تولید کنندش 

روبوستا عربیکا هم تعیین کننده ی میزان کافئین و ترشی و ... هست

ولی در جهان وقتی میخان چه نوع قهوه میخای نمیگن برزیلی میخای یا جامائیکا 

میگن قهوه ترک میخای یا اسپرسو ؟

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

ترک بهتره حالت معتدلی داره اسپرسو خیلی تلخه من دوس ندارمفرانسه هم دم کردنش مصیبته

ترک که ریز تر از اسپرسو هست کافئینش از اسپرسو بیشترم هست ولی بعضیا شکر قاتی میکنن من کلا میونه با شکر ندارم ولی بدون شکر انصافا ترک از اسپرسو تلخ تره

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

گاهی هوس می کنم قهوه ترک میخورم ولی بیشتر اسپرسو ترجبح میدم قهوه فرانسه هم دوست ندارم

سلیقه ی من و شما دقیقا یکیه

من بیشتر ترک میخورم در طول روز بعضی وقتا اسپرسو 

اصلا دستگاه فرنچ پرس هم ندارم که فرانسه درست کنم دوسش هم ندارم

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

ع من فکر میکردم قهوه فرانسه رو فقط میشه با فرنچ پرس درست کرد

شما یکبار داخلش آویشن بریز آبجوش هم بریز بعد پرس نکن رنگ آب که تغییر کرد پرس کن آویشنا بمونه زیر میله پرس یک دمنوش آویشن خوبی بهت میده ولی برای دم کردن قهوه قهوه درشت آسیاب هم که بریزی اصلا خوب نمیشه 

شما یکبار داخلش آویشن بریز آبجوش هم بریز بعد پرس نکن رنگ آب که تغییر کرد پرس کن آویشنا بمونه زیر میل ...

والا دروغ چرا من تاحالا فرنچ پرس نداشتم فقط قهوه جوش و موکاپات دارم  ایشالا خریدم تست میکنم همین کارو ببینم چطوری میشه !!!!

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

والا دروغ چرا من تاحالا فرنچ پرس نداشتم فقط قهوه جوش و موکاپات دارم ایشالا خریدم تست میکنم همین کار ...

بخر من یک کابینت دارم تو خونه براخودمه انواع قهوه ساز و ماگ و انواع قهوه و دمنوش خیلی علاقه دارم