2777
2789
عنوان

زبان بلدا بیاید😭😭😭😭😭😭

157 بازدید | 31 پست

یه عکس میذارم ولی دیر میاد

پست بذارید لایک کنم

میخوام بدونم چرا ساختار این سه تا جمله فرق میکنه

چی به چیه

پاک قاطی کردم

هر کدوم یه فرمول و ساختار داره

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بزن هوش مصنوعی برات قشنگ توضیح میده 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سوال اول میگه غذای مورد علاقت چیه سوال دوم بد خطه سوال سومم میگه میگه برای ناهار چی میخوری

😐😐😐ترجمشونو خودمم بلدم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

سوال دوم میتونی یه کلمه مونده به اخرو برام تایپ کنی نمیتونم بخونمش ایلتس ۴.۵ و ۵ دا م عزیزن

Interested

پس چیشو میخوای بگو برات بگم

ساختارشون

مثلا اولی کلمه پرسشی بعد ایز

دومی کلمه پرسشی بعد اسپورت

سومی یه جور دیگ

خب من قاطی کردم😭😭

مشکلت چیه دقیقا

ساختارشون

مثلا اولی کلمه پرسشی بعد ایز

دومی کلمه پرسشی بعد اسپورت

سومی یه جور دیگ

خب من قاطی کردم😭😭