2777
2789
عنوان

زبان بلدا بیاید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساختارشونمثلا اولی کلمه پرسشی بعد ایزدومی کلمه پرسشی بعد اسپورتسومی یه جور دیگخب من قاطی کردم😭😭

ببین اینا یه سری قواعد خاص داره مثلا اولی داره از تو میپرسه دومی دارهه از یه چیزی راجب تو میپرسه یعنی خودت نه سومی هم برای کاری میپرسه که قراره انجام بدی چون از doاستفاده کرده 

دومی میگه کدوم ورزشWhat sportsبرای فعل be سوالیش میشهWhat is, What areبرای فعلهای دیگهWhat do...What ...

عزیزم لطف کردی گفتی

اما منظور من اینا نبود

فقط هوش مصنوعی منظورم فهمید

😂😂😭😭

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

ببین اینا یه سری قواعد خاص داره مثلا اولی داره از تو میپرسه دومی دارهه از یه چیزی راجب تو میپرسه یعن ...

استاد قواعد نگفت

من ترم دو ام فقد میگ مکالمه کنید گرامر نمیگهههه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

ببین عزیزم میخواد انواع سوالی کردن با What رو بگهمثلا تو مبتونی what رو با حال ساده استفاده کنییا وا ...

چ زمان با نون سوالی میکنیم 

اون هم که گفتی چرت میگهاوکی

اره الان دوباره فرستادم جواب خوبی داد

اولش مزخرف میگفت

ترم دومی تازه من چند ترم دیگه تموم میکنم منظورم قواعد انگلیسی بود نه قواعد استادتون کدوم کلاس زبانی

اکادمی خصوصی ها میرم

وقتی میخوای از علایق یا نظر یه شخصی مستقیما بپرسیمثلا میخوای بپرسی کدوم لباسو دوست داریکدوم موزیکو ر ...

ب نظرت مشکل از استاده ک هیچی حالیم نیست یا عادیه چون تازه رفتم ترم دو مبتدی