2777
2789
عنوان

کارفرمای سمی

60 بازدید | 7 پست

جایی کار میکنم با منت بهمون ۱۰تومن حقوق میده ولی میگه خودتون بیمه ازاد رد کنید 

اداره کار نمی‌فهمه این همه نیرو داره و بیمه نیستن؟ حتما باید یکی گزارش بده؟

بعد فک کن کار ما حسابداری و مالیاتی بالای صد نفر باید رسیدگی کنیم بعد یکم استراحت میکنیم میاد حرف میزنه شماها همش بیکارید یه سره غر

نمیاد بگه دستتون درد نکنه همش گیر 

واقعا همه کارفرماها اینجور ان؟

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا تعدادی بیمه صوری رد شده یا رشوه میدن به مامور رسیدگی

آشنا دارن اونجا هم اداره کار هم بیمه...

ولی اونجایی که هستیم خیلی پاخور داره و رفت و آمد زیاده

نمی‌دونم چرا بیمه نمیاد 

از یه جایی یاد میگیری وقتتو نزاری برای جایی و کسی که براتون ارزش قائل نیست، 

جسارتا دنبال قاتل بروسلی هم نباشید، بی صاحب‌تر از اونیه که فکرشو بکنید، برید جایی که براتون بیمه رد کنه، اگه مرتبط باشه که چه عالی میشه رزومه برای آینده...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

از یه جایی یاد میگیری وقتتو نزاری برای جایی و کسی که براتون ارزش قائل نیست، جسارتا دنبال قاتل بروسلی ...

فعلا واقعا شرایط جا به جایی ندارم چون هم دارم قوی میشم تو حسابداری مالیاتی رو خوب یاد گرفتم 

و چون شهرمون کوچیکه و این شرایط کمه فعلا بمونم 

ولی بیشتر از این ناراحتم که اینجوریه 

چی بگم شرایط بهتری پیدا کنم میرم 

فعلا واقعا شرایط جا به جایی ندارم چون هم دارم قوی میشم تو حسابداری مالیاتی رو خوب یاد گرفتم و چون شه ...

فارغ از جزئیات شرایطتون؛ نوشته بود منتظر نباش به آمادگی صد در صد برسی تا فلان کار رو انجام بدی، چون هیچ وقت زمانش نمیرسه!! امروز که آگاه شدی نرخ فرسایشتون درمحل کار میره بالا و بالاتر...

تصمیم با شماست، هرچه هست انشالله براتون خیر و خوبی باشه...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.