امروز حدود ۱۰گیگ حافظرو خالی کردم از ۱۲۴گیگی ک از ۱۲۸ گیگ پر بود شد ۱۱۴ خلاصه داشتم میرفتم باز خالی کنم دیدم یهو دوباره شد ۱۲۰ گیگ با اینک چیزایی ک حذف کرذم حذف شده بودن اینجوری شد
کسی براش این مشکل پیش اومده؟
اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عاره گوشی قبلیم اینجوری بود بعضی از فایل ها توی حافظه پنهان میمونن
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ES نصب کن برو فایل های مخفی رو نمایش بده بعد پاک کن
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
چند روز پیش بردیم گوشی فروشی گفت ویروس گرفته باید فلش بشه
فلش کردیم درست شد
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk