2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلیا چون همیشه ظاهر برام مهم بوده چیزای باکیفیت میخرم فکر میکنن پولدارم 

معمولیم ولی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آره همه مارو پولدارن میدونن ولی تبل تو خالی هستیم 😂🫠

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

آره عزیزم ماهاهم فک میکنن میلیاردریم هرچی میشه میگن شما دارین..‌‌حالاشکرخدا ندار نیستیم ولی متوسطیم....باورم نمیکنن میگیم ماهم مثل شماییم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

چون بقیه نمیدونن پولدار واقعی یعنی چی مثلا یکی تا ماشین میخره میگن عععععع پولدار شده ها 😂😂😂😂😂😂 

زندگی معمولی رو پولدار میبینن ولی پولدار یعنی یه چیز دیگه 

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

بله شده بخاطر اینکه یکم شاید سطح زندگیمون بالاتر از اونا بود خواستن خودشون رو همینطور با بقیه مقایسه در صورتی که وقتی ما به تلاش بودیم اونا به غیبت این و اون بودن بعدم همه چیز به نظرم ثروت نیست هیچ کس از مشکلات داخل زندگی کسی خبر نداره