2777
2789
عنوان

میخواستم ملکی بخرم

62 بازدید | 9 پست

داشتیم تحقیق می‌کردیم ملک مشاع  هست تو مازندرانه و سند تک برگ داره و وکالتی هست ، دل چرکین بودم ضامن میخواستیم امروز وکیل زنگ زده میگه یه نفر بیعانه گذاشته زودتر تعیین تکلیف کنین من گفتم ضامن شو گفت باشه ، شک کردم خریدار دست بنقد داره ولی حاضره بذ ضمانت ملک رو بمن بده ، املاکی رو می‌شناختیم زنگ زدیم گفت یه مرد و زن جوونی اومدن پنجاه تومن بیعانه گذاشتن رفتن اگه شما می‌خواهید ملک رو، پول رو برمیگردونم ، عصرم زنگ ردن دویست میلیون گذاشتن رو قیمت ملک ، میگن خریدار جدید بذ این قیمت میخواد بخره بنظرتون خریدار جدید الکیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملک وکالتی اونم مشاعی خیلی دردسر داره.به نظر من که دروغ تابلو میگه ولی بازم قبلش استعلام بگیرین سرتون کلاه نزارن معمولا ملکای مشاع رو اول بقیه شرکا میگیرن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
منظورتون چیه؟

ما الان یه زمین مشاع داریم که ارثی نیست یعنی شرکا غریبه هستن الان اونها بدون اطلاع ما نمیتونن بفروشن همینطور ما.سند شما تفکیک شده یعنی ۶ دنگ کامل هست؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)