2777
2789
عنوان

کنکور 1405 تجربی

105 بازدید | 7 پست

سلام به همگی 

من چند روزی میشد که شروع کرده بودم به درس خوندن برای کنکور همه چی خوب داشت پیش می‌رفت تا اینکه یکی از عزیزانم فوت کرد و من از جو درسی خارج شدم تا الان که تازه یکم حالم خوب شده و میتونم شروع کنم به درس خوندن 

من پایه متوسط رو به ضعیفی دارم دهم رو بهترم اما یازدهم ضعیفم به نظر شما از الان تا کنکور 1405 میتونم رشته تاپ قبول بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوب بخونی اره خوشبحالت سردرگم نیستی من که نمیدونم چی میخوام اصلا پشت کنکوری هستی؟

اتفاقا منم سردرگمم ولی خب هر چقدر این وضعیت بخواد ادامه پیدا کنه چیزی تغییر نمیکنه جز اینکه وقتم از دست می‌ره 

من میرم دوازدهم پشت کنکوری نیستم

اتفاقا منم سردرگمم ولی خب هر چقدر این وضعیت بخواد ادامه پیدا کنه چیزی تغییر نمیکنه جز اینکه وقتم از ...

کاش همون موقع می‌فهمیدم کلاس و هزینه کردن چقدر تاثیر داره الان این وضعیتم نبود حقوق پیام نور میخونم نمیدونم دوباره واسه کنکور بخونم یا واسه دانشگاه بخونم کلا خیلی دارم اذیت میشم دارم دیوونه میشم تورو خدا واسم دعا کنید