2777
2789
عنوان

ناخنکارم تراپیستمه💅🏾🤍

395 بازدید | 11 پست

خیلی مهربونه 

کنارش میتونم گریه کنم

درد و دل کنم 

راهنماییم میکنه 

درمورد همه چیز باهم حرف میزنیم 

اون میگه من میگم

هربار میرم پیشش حالم خوب میشه 

از خدا براش بهترینارو میخوام🥹

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خیلی خوبه

ولی من حسم اینه انگار اینا با همه اینطورین فقط برای سرگرمی 🥲😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تراپیستتو ناخن کار قرار نده . هرچی زندگی خراب و مشکلاته از گور همین حرف زدن با ارایشگرا بلند شده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره ناخنکار ها خیلی خونگرمن🍡

خیلییی مهربونن 🥹🥹

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خیلی خوبهولی من حسم اینه انگار اینا با همه اینطورین فقط برای سرگرمی 🥲😂

اره خب قطعا چون حوصلشونم سر میره

ولی درکل همینکه حالم خوب میشه کافیه🥹🥹

یه همچنین ناخنکاریم 😂😂😂😂

خداحفظتون کنه🥹😂❤️

تراپیستتو ناخن کار قرار نده . هرچی زندگی خراب و مشکلاته از گور همین حرف زدن با ارایشگرا بلند شده

چطور؟

چطور؟

ادمای درست و عادی نیستن . مغز های مرد ستیز . مشکلات خانوادگی اینا . حرف هاشون از جای عادی نمیاد . با یک سری پشت صحنه اشتباه میاد. 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ادمای درست و عادی نیستن . مغز های مرد ستیز . مشکلات خانوادگی اینا . حرف هاشون از جای عادی نمیاد . با ...

نه این واقعا دختر خانواده دار و با اصالتیه اینجوری نیست