اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
ولی من حسم اینه انگار اینا با همه اینطورین فقط برای سرگرمی 🥲😂
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
تراپیستتو ناخن کار قرار نده . هرچی زندگی خراب و مشکلاته از گور همین حرف زدن با ارایشگرا بلند شده
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
خیلی خوبهولی من حسم اینه انگار اینا با همه اینطورین فقط برای سرگرمی 🥲😂
اره خب قطعا چون حوصلشونم سر میره
ولی درکل همینکه حالم خوب میشه کافیه🥹🥹
تراپیستتو ناخن کار قرار نده . هرچی زندگی خراب و مشکلاته از گور همین حرف زدن با ارایشگرا بلند شده
چطور؟
ادمای درست و عادی نیستن . مغز های مرد ستیز . مشکلات خانوادگی اینا . حرف هاشون از جای عادی نمیاد . با یک سری پشت صحنه اشتباه میاد.
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
ادمای درست و عادی نیستن . مغز های مرد ستیز . مشکلات خانوادگی اینا . حرف هاشون از جای عادی نمیاد . با ...
نه این واقعا دختر خانواده دار و با اصالتیه اینجوری نیست