2777
2789

من خیلی دوست دارم صدام نره. چون خیلی هم با شوهرم شوخی دارم و خودمونیم. اما میدونم صدام میره. شوهرم همش صدام میزنه. یا تو یه شرایطی قرار میگیرم مجبورم سر شوهرم داد بزنم. فاصله خونه منو همسایه ها خیلی خیلی کمه. هوا هم گرمه مجبورم باز بذارم در و پنجره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خداااا حرف همسایه شد بخدا طرف همسایه مون نیست یه کوچه جلوترن بچشون از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب فقططط جیغغغ کوچیک هم نیست در اون حد بگم حالا نوزاده گریه میکنه صبحح تا شبببب 

زیاد تا دلت بخادمن سر بچه هام داد میزنم میدونم میره ولی میزنمصدا همسایه ها هم خیلی میاد

سر بچه داد بزنی تا حرفا و شوخی های تقریبا رکیک زنو شوهری بیرون بره خیلی فرقشه😢

اصلا دوست ندارم کسی صدامو بشنوه و باعث ازار بقیه بشموقتایی هم ک برق هست کولر بزنین خب

نه هوا یه جوری شده با کولر سرده سرما میخوری خاموش میکنی با در و پنجره باز اکی میشی

صدای من هم پشت در میرفت انقدر شوهرم بدش میومد میگفت زشت و بد و فلان دیگه کلی روی خودم کار کردم

من کنترل میکنم بعد یه دفه میزنم زیر کنترلم. مثلا میرم مغازه میام کلید نمیبرم به هوای اینکه شوهرم درو باز کنه اونم نمیشنوه انقد درو میزنم و از پشت در شوهرم فحش و تهدیدش میدم که نگو😐 یا هر وقت دارم اشپزی میکنم هی صدام میکنه منم یدفه برمیگردم بلند میگم چه مرگته😢