2777
2789
عنوان

تجربه ی آی وی اف مثبت من با دکتر شبنم سالمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 68 پست
سلام گلماینجا مینویسم که معلوم بشه چی شد😅من انتقالم به لطف حق مثبت شد🥰🥰🥰

عزیزدلم انشالله بسلامتی و خوشی باشه

بسلامتی کوچولو رو بغل کنی

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

سلام گلماینجا مینویسم که معلوم بشه چی شد😅من انتقالم به لطف حق مثبت شد🥰🥰🥰

سلام عزیزم مبارک باشه . ..انشالله خدابرات حفظ کنه به خوشی به دنیا بیاد...من نوبت گرفتم پیش دکترسالمی ۹اآبان قراره برم ..من یک دختر۱۶ساله دارم ..دیگه بچه دار نشدم خیلی دکتر رفتم نتیجه نگرفتم ...ولی این بار تصمیم برای آی وی اف هست..چون الان ۴۰سالم شده .دیر شده ..برام دعا کن انشالله که جوربشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم انشالله بسلامتی و خوشی باشهبسلامتی کوچولو رو بغل کنی

عزیزم مبارکت باشه ..خدا برات حفظش کنه ...میگم هزینه کل انتقال بادارو و همه چی چقدر شد؟واینکه چقدر طول کشید از روز اول که رفتی مطب تا انتقال؟

عزیز من الان که بخوام برم آزمایش .سونوی لازم دارم.ببرم یا نه خودش برام می‌نویسه..آزمایش شوهرم ومن مال دوسال پیش دارم وقتی نتیجه نگرفتم ولی کردم و دیگه نرفتم ولی الان دیگه مصمم شدم

عزیزم مبارکت باشه ..خدا برات حفظش کنه ...میگم هزینه کل انتقال بادارو و همه چی چقدر شد؟واینکه چقدر طو ...

سلام عزیژم ممنون بابت تبریکت گلم

از اول تا انتقال حدودا75

با تمام داروها و سونو ها و .....

عزیزم مبارکت باشه ..خدا برات حفظش کنه ...میگم هزینه کل انتقال بادارو و همه چی چقدر شد؟واینکه چقدر طو ...

دوره پانکچر دوهفته طول کشید

من دومین پریود رفتم برای انتقال چون میخواستم بدنم تقویت کنم

اونم حدودا 17 روز طول کشید

عزیز من الان که بخوام برم آزمایش .سونوی لازم دارم.ببرم یا نه خودش برام می‌نویسه..آزمایش شوهرم ومن ما ...

هرچی ازمایش و سونو داری با خودت ببر

احتمالا بگه دوباره آزمایش بدید چون 2سال گذشته از ازمایشها

عزیز من الان که بخوام برم آزمایش .سونوی لازم دارم.ببرم یا نه خودش برام می‌نویسه..آزمایش شوهرم ومن ما ...

اصلا به این چیزا فک نکن چقد زمان میبره

توکل کن بخدا و برو جلو

انشالله خبر خوشش رو میای اینجا به ما میدی عزیزم

موفق باشی عزیز .....انشالله که می نی هات قدمشون پرواز خیر و برکت باشه...جنسیتشون وی هست

قربونت بشم عزیزم والا 12 هفته ان تی گفت احتمالا دختر و پسر

هفته13 ک برای طول سرویکس رفتم گفت هردو دخترن