2777
2789
عنوان

عمل آنژو

33 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

امیدوارم خوب باشید 

حقیقتش امروز مادرم حالش یهو بد شد گفت معده ام درده بعدم صورتش خیس عرق شد رفتند بیمارستان اورژانسی بستریش کردند گفتند عمل باید کنه دکتر متخصص اومد گفت رگ قلبش گرفته آنژو باید انجام بده

الان سئوال من اینه عمل آنژو سخته؟🥲🥲 خوب میشه؟

خیلی نگرانم اصلأ خوب نیستم فشار سختی رومون هست از همه طرف مشکلات زیادی داریم اینطور هم شد کلی استرس دارم

فردا عمل داره

کسی تجربه داره؟دوره استراحتش چقدره و چقدر طول میده بستری داره نداره عملش سنگین هست یا سبک ؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

آنژیو روش درمانی نیس فقط با آنژیو میفهمن که چن تا رگ و چقد بسته اسحالا یا عمل باز میکنن یا حین انژی ...

آهان 🥲 درد نداره؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنژیو یا بالن یک شب بستری میکنن فردا مرخصییک هفته ای هم سرپا میشه کارای روزمرشو انجام میده مثل قبل

ممنونم ازتون🙏🌻

خداخیرتون بده

قربونت خدا ان شالله شفا بده

ممنونم سلامت باشید 🥲🙏🌻