بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خیلی عصبی بشم رگ دستم ورم میکنه و رنگش تعییر میکنه دور پوستم و دست بزم درد هم میکنه دخترم بیشتر عصبیم کنه اینجور میشم یبار شست دستم شد یبار ی انگشت دیگم بعد خودش سه روز بعد ابنا خوب شد....سعی کن آروم بشی نفس عمیق بکشی زیاد دم و باز دم آب بخور اهنگ آروم گوش کن...
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
میشه ارومم کنید💔؟ سال دومم بود یعنی دوباره پشت بمونم؟
اولا هیچییی سلامتی نمیشه هیییچیییی بعد اینکه خدا سرنوشت تورو نوشته تلاش کن اما دست و پای الکی نزن خدا برای هییچ بندش بد نمیخواد قطعا روزهای خوبی درانتظارته که برمیگردی به امروزت فکر میکنی میگی خدایا کاش میشد بغلت کنم ممنون
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆