2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بالای 35 سال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست
خیلی‌ها اینطورند،مهم اینه که بعد ازدواج دوستت داره و بهت عشق پیدا کرده .مردها کسی که دوس نداشته باشن ...

باخودم میگم چقد گناه داشتم مثلا لباس میخریدم. آرایش میکردم بعد این منودوس نداشته. دلم براخودم میسوزه

غرورم جریحه دارشده. انگار منو خرفرض کرده.

چرا عزیزم

همین گفتن ها و مهربونی ها عاشقش کرده

بعدم مطمعن باش از کلیتت خوشش اومده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو بگو خوبه الان دوسداری من الانشم که هنوزع حسی بهت ندارم🤣

🤣🤣🤣🤣👌🏻 وای این خوبه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

۳۷ سالم مامان دوتا گل دخترم

ببین عزیزم خودت داری میگی وسط دعوا گفته تاییدش نمی کنم ولی حرفهای وسط دعوا اصلا اهمیتی نداره چون از سر عصبانیت و لجبازی هستش مهم رفتار و عملکردش هست که برات کم نذاشته 

اینم که الان بیشتر دوست داره عالیه اصل ازدواج به اینکه به مرور زمان علاقه بیشتر بشه

اشهد ان علی ولی الله

اون چی گفت. نبایداین حرفو میزدی بعدم مردا عاطفی نیستن ب اندازه خانما. خانما یادشون نمره حرفارو

هیچی نگفت 

فقط پرسید الان چی 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

میدونم ولی ناراحتم باز امضات جقدقشنگه

به خدا ارزش نداره اشتباه کرده همسرت گفته

شماهم به خوبی های الانش ببخش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره بقران شوهر منم از سرشب زر زر مفت میزنع گوشی پسرمو گرفته عکسم روشه عکس هنری گرفتم میگع مامانت عکس ...

🤣🤣🤣خدا صبرت بده

یاد خودم افتادم عکسم رو صفحه پروفایل اینستام بود

این دید ی دعوا درست کرد که مردم میبینن چی میگن😐😐

هیچی دیگه راضیش کردم که عکسم کامل نیست تو دید نیس🤣😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲