2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بالای 35 سال بیاین

136 بازدید | 25 پست

اگه شوهرتون بهتون بگه موقع ازدواج دوست نداشتم ولی الان دوستدارم بی اعتمادنمیشید؟ بااینکه ازاول بهتون می‌گفته دوستدارم. واینکه همش تودعوا بهتون بگه من ازت سربودم وفلان. باابن حرفاانتظارداره رفتارمن تغییرنکنه و..چجوری خودم بزنم ب بیخیالی. بااین وجودک شوهرم آدم باشرفه وچیزی کم نذاشته برامون و خیانت هم نمیکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رو بچسب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چیزی کم نمیزاره و خیانت نمیکنه وظیفشه 

نقطه قوت محسوب نمیشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

همینه که هست مگه کسی براش نامه فدایت شوم نوشته بود هیچکس نمیتونع هیچ مردیو مجبور بع کاری. کنه ببخشید ولی داره زر میزنه اول دوست نداشتم توام هردفعه بگو خیلیم دلت بخواد من از تو بهترم برام بود 

ول کن خاهر من ..بشین زندگیتو بکن ..مردا کلن ی تختشون کمه ی ساعت اینوری هیتن یک ساعت اون وری

اره بقران شوهر منم از سرشب زر زر مفت میزنع گوشی پسرمو گرفته عکسم روشه عکس هنری گرفتم میگع مامانت عکس خودشو گذاشته چه اعتماد بنفسیم داره اینقدم حسوده از حسادت میگه منم‌گفتم اره مامانی کل زنای اطراف بابات جمع شن ناخن انگشت کوچکه من نمیشن ولی بد جایی چپ کردم گیر یه مشت نخاله افتادم😅