2777
2789

من اصلا پدر خوبی نداشتم

من‌تنها دخترش بودم با دوتا پسر

وابستگی شدیدی بهش داشتم در حدی تا خونه ی فامیل میرفتیم برمیگشتیم دنبالش گریه میکردم کسی جرعت نداشت پیشم بدشو بگه

ولی تا یادم میاد ۱ماه کار میکرد ۲ماه توخونه خواب بود و فقیری میکشیدم تو فامیل تحقیر میشدیم از بچگی پول مدرسمو عموم میداد پول لباسل کتاب و پدربزرگم

مامانم دقیقا عین یه کلفت بود براشون فقط تا کار میکرد میخواستنش 

همینم باعث شده بود تو اب خوردنمونم دخالت کنن یادم میاد۶سالم بود همه بازی میکردن عموم میگفت تو باید بمونی سفررو جمع کنی نموندم گرفتم زیر لگد خیلی بد زدم

پدربزرگم هرخرابی بچه ها میکردن مینداخت گردن من داداشمو تو جمع خورد میکرد

همشم چون پدری بالاسرمون نبود مامانمم واقعا مظلوم بود

بابامم یا بیکار بود یا معتاد

مامیدونستیم معتاده ولی پیش ما نمیکشید ولی خب میدونستیم تا روز اخر ترکش خواست قهرمان بازی دربیاره اومد جلو روی هممون کشید گفت بار اخره ولی نیمدونست چقد رو روحیمون تاثیر گذاشت مامانمو بارها زد اخرین بارش همین امسال بود از نبود داداشم سواستفاده کرد

تا اینکه گذشت ۱۳ساله شدم و مامانم باردار شد با جلوگیری و قرص حتی یادم میاد پول سیسمونی خواهرمو و با پولایه توجیبیی عموم و پدرفزرگم به منو داداشم میداد خریدیم🙂💔

یه خواهر برام اومدبابام از اون موقع منو خط زد

روز اولی خواهرمو اوردن الکی گریه میکرد گریه شدید یهو بابام تو کل جمع و فامیل رو من داد زد😐 هزاران بار پیش ماها گفت الان میفهمم بچه چیه

دیگه حتی پول توجیبی مدرسه هم بهمون نداد اونم بابابزرگم داد

اگر خواهرم میفتاد ماهارو میزد میگفت حق نداره بچه تکون بخوره

تا اینکه داداشم از دستش خودکشی کرد و فوت شد🙂

متاسفانه ماهنوزم باهم زندگی‌میکنیم

نه من نه اون یکی داداشم دیگه حسی به بابام نداریم نمیتونین حتی تصور کنین چقد تنفر دارم نسبت بهش

الان شوهرم میاد میشینه پیش شوهرم میگه دخترم فقط اینه ابجی کوچیکم یا شخصیت منو خورد میکنه

میره مسافرت برا همه سوغاتی میاره جز من 

هیچ دلیلی هم نداره

تمام بدبختی خانوادمم گردن منه باید پول جمع کنم خرج خواهرمو مامانم و داداشمو بدم

بعد میشه پیش مامانم مظلوم نمایی میکنه خدامنو بکشه بچه هام احتراممو ندارن

من‌بی احترامی نمیکنم فقط یه سلام یه خدافظ 

سر یه سفرم سالهاست باهاش غذا نخوردم نهایتش مجبور بشم مهمون باشه

ولی دیگه اعتراضیم‌نمیکنم

امیدوارم خداتورو بکشه ماهارو راحت کنه بابا

مامان سادمم میگه هرچی باشه پدرتونه کاش پدرمون نبود

الان که اینارو تایپ‌میکنم از ناراحت کل استخونام درد میکنه💔🖤

💍♥️

پنجاه درصد مقصر مادرتونه که یه زن ضعیفه . امیدوارم که از حرفمم ناراحت نشی عزیزم خدا به دلت صبر بده 🩷

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب هرحال پدرته عزیزم اگه کافرم باشه نبایدآرزومرگش وبکشی

یاخدایی نکرده بی احترامی کنی....امیدوارم خدامحبت بابات روب

دلت بندازه همینجوری  محبت شماروب دل بابات

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜