من پسر سه ساله ای دارم که کلمات خیلی محدودی می گه و شنیدم آمپول سربرولایزیرن خیلی می تونه روی حرف زدن و درک شناختی بچه کمک کنه ولی خیلی نگران عوارض ناشی از مصرف اش هستم. بعضی مامان ها تجربه خوب داشتن و بعضی ها هم می گن بچه اشون بعد از استفاده پرخاشگر شده. خیلیییییی نگران هستم. البته بچه ام رو گفتار درمانی هم می برم بهش انواع ویتامین و امگا ۳ هم می دم. می شه اگه تجربه ای از آمپول سربرولایزین و یا هر داروی موثر دیگه ای دارید باهام در میون بگذارید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم تو نت سرچ کن تو همینجا کلی از این امپول و زدن و خوب هم بوده براشون نظرات و بخون ولی تخم کفتر ب ...
آره من هم به فارسی هم به انگلیسی سرچ کردم و خیلی اطلاعات زیادی ازش به دست آوردم. برای بزرگسالانی که سکته مغزی کردن آلزایمر دارن و مشکلات منتالی دارن. بچه هایی که بیش فعالی دارن اتیسم تاخیرگفتار دارن خیلی تاثیرات شگفت انگیزی داره. ولی تو اینستاگرام ریوو های بعضی مادرها نگران کننده بود. بعضی ها می گفتن که بچه هاشون خیلی پرخاشگر شدن. البته این جزو یکی از عوارض هاش هست که بهش اشاره شده. پرخاشگری بی خوابی بی قراری سردرد اینها همه جزو عوارض این دارو هست ولی خب اگر موقت باشه اشکال نداره. من چون تا حالا کسی از اطرافیانم استفاده نکرده می خوام ببینم مامان هایی که اینجا هستن چه تجربه ای داشتن. چه عوارضی مصرف این دارو رو بچه هاشون گذاشته. آیا موقتی بوده این عوارض؟ و بعد روی تکلم بچه اشو تاثیر گذار بوده یا نه؟