شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
همه ریخته بودن سره نگار و تا تونستن اذیتش کردن .علی و زهرا حذف شده بودن .ولی مثل اینکه بیرون برنامه با هم کاپل شدن و استوری اینا گذاشتن و عوامل برنامه اینارو دوباره اوردن تو برنامه .ولی از اونجایی ک نگار ادمی نیست ک ضعیف باشه و پس بکشه به نظرم نگار با علی و زهرا ک حذف شده بودن نقشه کشید ک اونا نقش کاپل بازی کنن ک دوباره بیارنشون تو برنامه .خلاصع اوردنشون دوباره تو برنامه که چند روز بعدش نگارو حذف کردن بچه ها .نگار با افتخار رفت .بچه ها رو علی و زهرا گیرن که شما الکی میگید ک کاپل شدید ولی اونا میگن ن واقعی هستیم .بعدش یه دختر جدید اومد ک دوس دختر شاهین بوده .شاهین دوس دختر داشته و وارد برنامه شده و همه اون موقع هایی ک تو برنامه قربون صدقه طناز میرفته بیرون برنامه دوس دختر داشته و شبا با دوس دخترش چت میکرده و قربون صدقه اون میرفته و میگفته ک من اومدم جایزه رو ببرم و برمیگردم پیشت .ک دیگه دوس دخترش میگه منم میخوام بیام تو اون برنامه .شاهینم میبینه اوضاع خیته با دوس دخترش کات میکنه . دختره وارد برنامه شد و همه فهمیدن دوس دختر شاهین بوده و طناز پشت شاهین وایستاد و الان تو اون ویلا اکثرا از شاهین و طناز بدشون میاد و شاهین و طناز دیگه زوج محبوب نیستن .و فقط سیاوش و دکترن ک خیلی طرف شاهین و طنازو میگیرن .تا اینجا اینطوری .حالا باید قسمتای بعدو ببینیم چی میشه