2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی ترانه با مهبد .میلاد با محدثه دوست دختر قبلی:شاهین .دکتر و ماهرخ. شاهین و ترانه .امیر و سودا .علی و زهرا  باهمن .سیاوش:سینگل .تگار حذف شده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هموز نه ۲۵ قسمت حدودا مونده تموم شه

اوووف چه زیاد 

خیلی حوصله سر بر شده هیجان نداره

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوب تا الان چی ب چیه کی ب کی؟

همه ریخته بودن  سره نگار و تا تونستن اذیتش کردن .علی و زهرا حذف شده بودن .ولی مثل اینکه بیرون برنامه با هم کاپل شدن و استوری اینا گذاشتن و عوامل برنامه اینارو دوباره اوردن تو برنامه .ولی از اونجایی ک نگار ادمی نیست ک ضعیف باشه و پس بکشه به نظرم نگار با علی و زهرا ک حذف شده بودن نقشه کشید ک اونا نقش کاپل بازی کنن ک دوباره بیارنشون تو برنامه .خلاصع اوردنشون دوباره تو برنامه که چند روز بعدش نگارو حذف کردن بچه ها .نگار با افتخار رفت .بچه ها رو علی و زهرا گیرن که شما الکی میگید ک کاپل شدید ولی اونا میگن ن واقعی هستیم .بعدش یه دختر جدید اومد ک دوس دختر شاهین بوده .شاهین دوس دختر داشته و وارد برنامه شده و همه اون موقع هایی ک تو برنامه قربون صدقه طناز میرفته بیرون برنامه دوس دختر داشته و شبا با دوس دخترش چت میکرده و قربون صدقه اون میرفته و میگفته ک من اومدم جایزه رو ببرم و برمیگردم پیشت .ک دیگه دوس دخترش میگه منم میخوام بیام تو اون برنامه .شاهینم میبینه اوضاع خیته با دوس دخترش کات میکنه . دختره وارد برنامه شد و همه فهمیدن دوس دختر شاهین بوده و طناز پشت شاهین وایستاد و الان تو اون ویلا اکثرا از شاهین و طناز بدشون میاد و شاهین و طناز دیگه زوج محبوب نیستن .و فقط سیاوش و دکترن ک خیلی طرف شاهین و طنازو  میگیرن .تا اینجا اینطوری .حالا باید قسمتای بعدو ببینیم چی میشه