2777
2789

می‌دونم طولانیه ولی میشه بخونید بگید چیکار کنم راحت بشم از دستش😭😭😭

من ظرفارو کلن می‌شورم حتی اگه دیر شده باشه و... ولی دیشب خسته بودم گفتم فردا می‌شورم ، صبح از خواب پاشدم حتی صبحونم نخوردم اول رفتم ظرفارو شستم ، ظرفارو میشستم خالم اومد خونمون کار داشت مامانم خونه نبود خالمم شروع کرد تعریف کردن از دخترش که اینکار میکنه اون کارو....بابامم شنید خالم زود رفت بعد من ظرفارو که شستم رفتم صبحونه خوردم صبحونرو خوردم پاشدم خودرو جمعو جور کردم به این گفتم من ظرفارو خودرو جمع‌وجور کردم توام پاسو سفر و جمع کن بعدش اومدم گوشی گرفتم دستم بعده کند دقیقه بابام گفت گوشیو بذار زمین منم گذاشتن من دراز کشیدم که یهو همسایمون که عممه گفتش یکی داره باباتون صدا میزند بابامم گفت بگو خوابه من گفتم اینو بعدش دوباره گفت بگو نیستش من هرچی به عمم گفتم عمم گفت من کار ندارم و... بعد اونم باتشکر به من گفت بیا اینور من دوباره دراز کشیدم بهم گفت ی زنگ بزن به مقامات منم شارژ نداشتم ،،، چند ماهه که این خط دسته من چند ماه پیش ی دوتومن شارژ گرفتم که اونم از خیلی وقته تموم شده این چند ماه که این خط دسته فقط یک دوتومن شارژ ریختم که اونم خیلی وقته تموم شده،،، بعد من رفتم با گوشیه خودش زنگ بزنم اونام با داد که بده به من بعدش گرفت گوشیشو پرت کرد فکنم شکست ، بعد گفت برو گوشیتو بیار گوشیو سریع بیار گوشیو خودشو محک نبرد زمینی دادددد میزدااا منم گوشیمو آوردم خطشو در اوردو خاموش کردم گفت این دیگههه روشن نمیشه من دوباره هیچی نگفتم رفتم اون طرف که برگشت گفت برو به عمت بگو... منم تا بخونم بیان پاشدم دوباره داد زد ، یعنی داد میزد فقط سرما منم گفتم دارم میرم دیگه ، بعدش که اومدم مامانم چند دقیقه بعد اومدش اینم شروع کرد به داد و بیداد کردن یعنی داد میزد فقطاااا که  بشین خونه با این توله هات تربیت ندارن این توله هاتوووو و... به عالمه بیمارانی بعد به بشقاب پیشش بود بشقاب و شکست اونوقت که جاسیگاری بود اونو پرت کرد محکم سمته من که کلن خورد شد اونوقت های به من داد میزد می‌گفت پاسو حق نداری بخوابی پاشو ،،، بعد داد میزد و منو با دختر خالم مقایسه میکرد ,,,خیلی داد میزد ، بعد من هم نرسیده بودم هم گریم گرفته بود  داشتم گریه میکردم که داد زد دوباره گریه نکن و... 

آخه من چیکار کنم از پیش آب کاش بابام نبود من سال به سال بعد به عید لباس میگیرم یک بلیز ندارم لباسم از این دکمه ای هاست انقدر اذیت میشم ، همیشه میگه شما چی کم داری و ... هه چی کم نداریمممم ، من امسال فقط دوتا تیشرت گرفتم ، انقدر کم توقعم ، نزدیکه دوساله یه خطه چشم نگرفتم مامانم با صدها آفتاب یواشکی گرفته ،،، همه دوستام از من بهترین دلیله کم آورده من فقط اونه ای کاش میمرد همیشه دلم میخواد خونه نباشه چون اگه باشه استرسو ترسو و... منو میگیره از بس گیر میده همیشم داد  میزنه هر وقتم کم میاره سره ما خالی می‌کنه 

الان چند روزه اعصابش خورده سر کارم نمیره های سره کنه بدبخت خالی می‌کنه 

به مدت که ماسکه خونکیم نمی‌ ذاشت بذارم صورتم 

ای کاش بمیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت علتو گفتیچون کم توقعی و بی زبون اینجوریهاز حق خودت دفاع کن البته با احترام چون مظلوم جایی ...

هه بد نیست

من هیچی نمیگم اینجوری می‌کنه دیگه اگه یه چی از دهنم در بیاد که منو .... 

به بار سره به چیزی من صدامو اونقدر بلند نکردم گفتم من نمیام اونم آنقدر دادددد کرد داد میزد تو گوه میخوری

خیلی سخته تو الان بهتری ؟۱۶سالمه

من ۱۸ سالمه و سرکار میرم و همین سرکار رفتنم یاعث شده پروتر بشه و سرکار نره ن پول میاره ن اخلاق داره من و مامانم دیگ نمیدونیم چکار کنیم دلم میخواد ازدواج کنم بلکه ازین خونه راحتشم ولی انتخاب غلطم شاید باعث بشه از چاله بیوفتم تو چاه 

یه صلوات برای حاجتم بفرستین ممنو

هه بد نیستمن هیچی نمیگم اینجوری می‌کنه دیگه اگه یه چی از دهنم در بیاد که منو .... به بار سره به چیزی ...

آره میدونم 

درسته اگه بخوای عوض شی اولش خیلییی بدترم میشه‌ شاید کتکم بخوری ولی بعدش بهتر میشه

ریز ریز باید روشتو عوض کنی حالا اگه خونه ی پدرت نتونستی 

اصلااا پیش شوهرت مظلوم و...نباش چون از پدرتم بدتر میشه

اینها تجربه ی خودم بود 

من ۱۸ سالمه و سرکار میرم و همین سرکار رفتنم یاعث شده پروتر بشه و سرکار نره ن پول میاره ن اخلاق داره ...

آخخخخ گفتی منم همینم وقتایی که سره کار نمیره پول ندارن یعنی میفته به جونه ما 

خوشبحالت من نمیتونم برم یعنی خودمو مامانم فقط ...