2777
2789
عنوان

نظرتون با تنها سینما رفتن چیه✨️

97 بازدید | 16 پست

آدم هایی هستن که باهاشون میرم و برم، ولی اخیرا یک سری کارهامو تنهایی انجام میدم.. اصلا همچین اخلاقی نداشتم و حس بدی میگرفتم.. مثلا خرید کردن رو مدت هاست تنها میرم.. حس خوبی داده بهم..

حالا میخوام بدونم تنهایی سینما رفتن چه حسی داره؟چون تا حالا تنها نرفتم..فقط دوست دارم یجا بشینم که اطرافم کسی نباشه..یا یه خانواده باشن

شما رفتین؟چه حسی داشته؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من رفتم قبلا به شدت کسل کننده بود حتما یکی رو با خودت ببر اینکه باهم بخندید پفیلا بخورید و حرف بزنید یک چیز دیگس

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها سینما نرو ،نی لیوان بغل دستیت میره تو چشمت

😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تا حالا بهش فکر نکرده بودم، بنظرم خیلی تجربه جالب و باحالیه و احساس دوست داشتن خودتو میده✨

اره؛ چون وقتی خونه ام عاشق فیلم دیدن و خوراکی خوردن تو تنهایی خودمم 

ولی سینما رو همیشه با دوستام رفتم،

تنها سینما رفتن هیچ چیش برام غیر طبیعی نیست، اِلا نگاه بقیه

قبلا رفتم و تنهایی رفتم هیچ مشکلی نداره و خیلی هم اوکیه و اگر دوست داری برو حتماً 

من خودم به شخصه این روزها برای دیدن خود فیلم به سینما نمیرم 

یعنی اگر برم صرفاً برای دورهمی و وقت گذروندن با دوستامه

چون واقعیتش اینه که اگر بخوام واقعاً از یه فیلمی لذت ببرم دوست دارم تو خونه باشه رو مبلم داده باشم یه نوشیدنی داغ یا خنک بستگی به فصل دستم باشه،با لباس تو خونه لم بدم ببینم و هر وقتم حس کردم که نیاز به استراحت دارم فیلمو متوقف کنم 

دو ساعت بی وقفه دیدن فیلم این روزا یکم برام آزاردهنده است

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فیلم خوبیو انتخاب کن ک حداقل حوصلت سر نره

چی انتخاب کنم

حوصلم با فیلم و خوراکی هرگز سر نمیره

اتفاقا واسه فیلمایی که طنز نیست به نظرم تنها رفتن بهتره

چه فیلمی پیشنهاد میدی