2777
2789
عنوان

نامزدم

250 بازدید | 16 پست

طبق تاپیک قبلیم که بیانش کردم امشب قرار بود قرار نامزدی رو مشخص کنیم گفتن بین ۲ تا ۵ سال نامزد باشید من  میترسم یعنی خیلی آدم خوبیا خیلی دستش تو کار خیر هم هست ولی نمیدونم من چرا ازش میترسم تفاوت سنی زیادی هم نداریم من ۲۵ سالمه ایشون ۲۹سالشه تو یک ماه هم به دنیا اومدیم بنظرتون چیکار کنم؟!

خیلی میترسم زندگی مشترک و تاحالا تجربش نکردم ولی نامزدی رو قبلا با خدابیامرز اون یکی نامزدم تجربه کردم .

خانوادم میگن یکم دیگه فکراتو بکن ۱ماه فکر کردم بسه 

مهندس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاده دو تا 5 سال نامزدی والا ما یکسال عقد بودیم خیلی سخت بود چه برسه این همه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
فاصله نامزدیت چرا باید انقد زیاد باشه؟نهایتش یک سال بیشتر نباشهتوکلتون به خدا انءشالله خوشبخت بشین

والا خودشون گفتن بهتره بیشتر آشنا باشید با خصوصیات و اخلاق ها علایق هم آشنا شید ممنونم گلم بابت آرزوی خوبت

مهندس 

والا خودشون گفتن بهتره بیشتر آشنا باشید با خصوصیات و اخلاق ها علایق هم آشنا شید ممنونم گلم بابت آرزو ...

یک سال واسه آشنایی خوبه دیگه ۵ سال زیاده

هرچی خیره پیش بیاد براتون گلم

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

من باشم بیشتر از ۶ ماه نامزد نمی مونم 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...