2777
2789
عنوان

چطور با مشکلات کنار بیام

93 بازدید | 5 پست

مشکلاتی ک فعلا هستند و مثل قفل پامو بستن ب زمین

و ب هر کی کمک میخوان میگن فعلا هیچی حساب کن

زندگیم لنگ در هواست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

انقدر الان تو زندگیم.مشکل دارم که لال شدم . نه میتونم گریه کنم نه میتونم به کسی بگم نه کاری ازم برمیاد در خونه ی امام ها رفتم براش.درماندم. 

3_ یاعلی بن ابی طالب اومدم در خونت التماست کردم گفتن برو در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد ازکرم گدا را یا اباعبدالله اومدم در خونت قسمت دادم به علی اصغر گفتم انتقالیم درست کن گفتم غریبم فقیرم بدبختم توکمکم کن یا ابوفاضل اومدم درخونت گفتم ..گفتن ام البنین مرده زنده میکنه نذر دادم قسم دادم گفتم ابوالفضل نا امیدت نمیکنه پس چی شد؟؟؟ دیدین ک چی ب روزم اومد تو کربلا گفتم عیب نداره درعوض دست خالی ردم نمیکنن چرا رد درخواست شدم؟ چرا کمکم نمیکنید؟خدایا مگه من بنده ت نیستم؟ چرا انقدر ظلم بهم میشه؟/////2_خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... 1_یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

انقدر الان تو زندگیم.مشکل دارم که لال شدم . نه میتونم گریه کنم نه میتونم به کسی بگم نه کاری ازم برمی ...

خدا انشالله گره از مشکلاتت باز کنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بغلم🫂

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

خدا انشالله گره از مشکلاتت باز کنه

همچنین

3_ یاعلی بن ابی طالب اومدم در خونت التماست کردم گفتن برو در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد ازکرم گدا را یا اباعبدالله اومدم در خونت قسمت دادم به علی اصغر گفتم انتقالیم درست کن گفتم غریبم فقیرم بدبختم توکمکم کن یا ابوفاضل اومدم درخونت گفتم ..گفتن ام البنین مرده زنده میکنه نذر دادم قسم دادم گفتم ابوالفضل نا امیدت نمیکنه پس چی شد؟؟؟ دیدین ک چی ب روزم اومد تو کربلا گفتم عیب نداره درعوض دست خالی ردم نمیکنن چرا رد درخواست شدم؟ چرا کمکم نمیکنید؟خدایا مگه من بنده ت نیستم؟ چرا انقدر ظلم بهم میشه؟/////2_خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... 1_یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥