2777
2789

ول کن بابا معلوم نیست اون بچه از نطفه چه ننه بابایی تولید شده اصلا شاید حرومزاده باشه 

تازه خودتم سنت کمه برای ازدواجم کوچیکی چه برسه واسه کلفتی یه بچه 4ساله

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

فردا میاره باهاتون زندگی کنه، مشکلی نداری؟

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا معلوم نیست اون بچه از نطفه چه ننه بابایی تولید شده اصلا شاید حرومزاده باشه تازه خودتم سنت ...

بچه ای که حاصل رابطه نامشروعه تقصیر خودش نبوده 

عزیزم لحن تون یه مقدار تند بود 

ممکنه فردی با این شرایط اینجا باشه و نوشته تون رو بخونه 

و دلش بشکنه 

وضعبت مالیش چه جوره؟ خونه ماشین؟ درامد؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ول کن بابا معلوم نیست اون بچه از نطفه چه ننه بابایی تولید شده اصلا شاید حرومزاده باشه تازه خودتم سنت ...

حرومزادگی یه بچه دست خودش نیست که تا عمر داره تحقیرش کنن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اسی اینایی ک میگن ی بار با خود پسره برو ی بار تنها برو بنظرم این اقا میتونه ب پرسنل اونجا بگه اگر کسی برا تحقیق اومد راستشو نگید بهش 

خیلی راحت و بدون رودر وایسی بگو من قبول میکنم بشرط ازمایش دی ان ای 

اگر ریگی ب کفشش نباشه قبول میکنه و گرنه میزنه ب کولی بازی 

کاربری دومه 😐😐🤐