2777
2789
عنوان

کیا تک فرزند دارن و دیگه نمیخوان بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 240 پست
اطرافیان انقدر بهم عذاب وجدان دادن حد نداره

نه بابا بیخیال مگه شما برای اطرافیان زندگی میکنید

خدا یه بچه گل بهتون داده دهان اطرافیان همیشه مثل درواز و در غار بازه ول کن من بعد از سالها به این نتیجه رسیدم برای خرف مردم زندگی نکن زندگیت رو برای حرف اطرافیان که چی میگن تلخ نکن از زنگیت و همین بچه گلت لذت ببر

برای همین بچت وقت بزار، برای همه چیش از آموزش تا کلاسهای مختلف، از عشق و محبت گرفته .... اوقات خودت رو‬بخاطر حرف مردم تلخ نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداااااااافکار صد سال پیش

اتفاقا صد سال پیش رابطه فامیلا با هم خوب بود 

دختر خاله و پسرخاله به درد آدم می خوردن 

تو این دوره زمونه که مردم اینقدر حسود و بد شدن

تو سختی ها و مشکلات فقط خانواده به داد هم می رسن 

با سه چهارتا بچه مخالفم 

ولی دوتا بچه واقعا لازمه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ی دختر دارم دیگه بچه نمیارم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
ای جان حالمو بهترکردی

خداروشکررر که بهتر شدید 

در عوض فوکوس کنید روی علایق دخترتون انشالا که موفق باشن 

نمیگم من موفقم اما از همسن های خودم خیلی جلو ام و مدیون تفکر پدر مادرم هستم 

برادرم رو  پدربزرگم که تاجر فرش هست و خیلی مرفه بزرگ کرده چند بار برادرمو دیدمش اونم در حد خودش جایگاه خوبی داره 

منظورم اینه یکی باشه اما کم نزاری خیلی بهتره 

دعا کنید برام🩷 

اتفاقا صد سال پیش رابطه فامیلا با هم خوب بود دختر خاله و پسرخاله به درد آدم می خوردن تو این دوره زمو ...

نمیگم   خواهر  برادر   بده

ولی   میگم   اون که  نداره    اینقدر هم  که  شما  روضه خوندی  بدبخت  نمیشه

ده

خب شما الان بچه دار هم بشی دیگه اختلاف سنیشون زیاده

منم پسرم ۷ سالشه و به نظرم دیگه دیر شده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

این فکرا چیه عزیزم الان که قسمت اینه  حسابی به دخترت برس از لحاظ درسی و محبت .... کم نزار براش برا اینجور چیزا همون لحظه غصه شو خوردی دیگه فراموش کن کش نده موضوع و افسرده میشی 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

والا چی بگم من خودم توی مرکز یکی از استانها(کرمانشاه )زندگی میکنم نهایتا دو تا میارن ۳ـ۴ تا واقعا ظل ...

خدایی بیشتر از دوتا ظلمه

خدا حفظ کنه فرزندانتون رو

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔