2777
2789
عنوان

باردارم نمیخام به مادرشوهرم اینا بگم تاپنج ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 55 پست
بستگی به شرایط داره من الآن تو ۷ ماهم پدر و مادر همسرم نمی دونن هنوز چون تا بفهمن زنگ میزنن و اینور ...

🤣🤣🤣وای من تا۴ماهگی به مادرم نگفتم بعدازگفتنم گفتم به کسی نگیاهزاربارتاکیدکردم به کسی نگی یه هودیدم زنگ پشت زنگ تبریک 😂😂😂انقدحرصم گرفتابرابچه ی بعدیم تازاییدنم بهش نمیگم نمیدونم چراخودشونونمیتونه نگه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچها دوتا دختر دارم الان جاری حسودم دعامیکنه اینم دختر بشه

اولا جنسیت بچه از اول معلومه 

دوما بچه سوخته ها 

ببخشید ولی من جای شما بودم بعد ان تی میگفتم ، دلایلی که میاری منطقی نیست

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
دوتا بچه دارم انگار نه انگار سالی یکبار نبینه مهم نیست براش

والاچی بگم خواهر دیگه هرجورصلاح میدونی 

راستی توکه گفتی دوتادختردارم  برا تعیین جنسیت رژیم غذایی مخصوص فک کنم بدن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

🤣🤣🤣وای من تا۴ماهگی به مادرم نگفتم بعدازگفتنم گفتم به کسی نگیاهزاربارتاکیدکردم به کسی نگی یه هودید ...

الهی 😊😊😊😊😊 خدا حفظش کنه

مامان خودمم همین کار رو کردم با این تفاوت که ما کسی رو نداریم یعنی مادرم نهایت به خالم و داییم گفت و ۲ تو از دوستاش 

ولی این بندگان خدا زنگ میزنن شهرستان به همه 

پدرش سر یکی از بچه هام این کار رو کردم،  زنگ زد دونه دونه به آدمایی که اصلا من ندیدم که مشتلق بدید بعد تو ۵ ماهگی از دستش دادم فقط بار روانی موند برام 

این بار خود خواهرشوهرام گفتن صداشو در نیار تا ماه آخر خودمون درستش می کنیم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

زمانی که قلب بچه تشکیل شد و از سلامت کامل جنین مطمئن شدین بگین،من چون شهر دوری بودیم و مادربزرگم استرسی تا زمان تعیین جنسیت که نرفتیم شهرستان چیزی نگفتیم بهشون اگر میگفتیم هی میومدن و میرفتن😮‍💨

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟