2777
2789

شاید الان یکی حسرت جایگاه منو بخوره

ولی درکل زندگی بشدت ناعادلانست

شاید اگه وضعیت مالی بهتری داشتیم همه چیز قشنگ تر بود

شاید اگه خانوادم رو توی اون تصادف ازدست نمیدادم الان آدم شادتری بودم

شاید خدایا من خیلی زیاده خواهم نمیدونم:)

نمیدونم دارم چیکار میکنم توی زندگی

الانم با اینکه فارغ التحصیل شدم، هدف وزندگیم رو روی درسم گذاشتم ومیدونم یروزی بجاهای خیلی خوبی میرسم

اما خدایا لطفا کمکم کن

من خیلی وقتا به آدما حسودیم میشه

خیلی وقتا چشمام پراز اشک میشه

خیلی وقتا توی زندگیم کم میارم

لاقل خودت هوامو داشته باش

منو به آرزوهام برسون

بیماریم خوب بشه:)

بتونم یه آدم پولدار خوشحال باشم

پارتنرم خوب باشه

زندگیم عوض شه

به همه اونایی که احساس ترحم داشتن یا حسادتمو میکردن چون آدمی نیستم ک چیزیو بروز بدم ..نشون بدم که من تونستم

تولدم مبارک🤍🙌🏻

بدون هیچ چشم داشتی از کسی

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

منم خیلی حس می کنم همه چی دنیا ناعادلانست

حس نکن عزیزم مطمئن باش

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو جایگاهی هستم که مطمئنم خیلی ها حسرتشو میخورن، اما خود منم حسرت خیلی هارو میخورممیخوای آرامش د ...

من کمالگرام خیلی سخته برام این دید رو داشنه باشم

بنطرم به کم نباید قانع بشیم

وخودمون رو باکسی مفایسه نکنین

تولدت مبارک عزیزم.یه روزی تو هم یه خانواده خوب تشکیل میدی ،تاپیکت وحرفم بمونه به یادگار❤️🌹🌹

ممنون دوست قشنگم از تبریکت🤍🥹برام لطفا دعا کنین