2777
2789
عنوان

قرص آهن

44 بازدید | 9 پست

سلام 

خانما میشه کمکم کنید من سر در نمیارم اگر تجربه دارید کمکم میکنید🙏🏻 

برای دختر ۱۸ ساله ، ویتامین و آهن و... که هیچی نمیخوره.

من شنیدم قرص آهن خوبه . 

خوبه منم بگیرم هفته ای یه دونه بخورم؟ یا نه بده؟

برای چی خوبه

همه دخترا از وقتی پریود میشن باید بخورن 

ففول بخر خیلی خوبه من همیشه میخورم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ففول؟ چی هست ؟ ضرر نداره؟ من تا حالا هیچی نخوردنا😅

نه ضرر نداره 

قرص آهن 

کم خونی و از بین می‌بره و به کاهش خستگی کمک میکنه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نه ضرر نداره قرص آهن کم خونی و از بین می‌بره و به کاهش خستگی کمک میکنه

خیلی ممنونم ازتون 🌹 فقط ببخشید ففول همون قرص اهنه؟ اگه کم خونی نداشته باشیم و بخوریم هم اشکالی نداره؟ مثلا برای پوست و مو ضرر ندارع؟🙏🏻

خیلی ممنونم ازتون 🌹 فقط ببخشید ففول همون قرص اهنه؟ اگه کم خونی نداشته باشیم و بخوریم هم اشکالی ندار ...

واسه پوست و مو نه 

ولی اگه کم خونی نداری سعی کن هر دو روز یه بار بخوری

واسه پوست و مو نه ولی اگه کم خونی نداری سعی کن هر دو روز یه بار بخوری

خیلی ممنونم از لطف تون 🌺 🙏🏻 

شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم ، راستش من کسی نیست که بهم اینارو بگه و برای همین مزاحمتون میشم . 

برای درد پریودی ، قرص ژلوفن باید خرید ؟ یا فرق داره؟

خیلی ممنونم از لطف تون 🌺 🙏🏻 شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم ، راستش من کسی نیست که بهم اینارو بگه و ...

اول تا اونجایی که میتونی سعی کن قرص نخوری 

به جاش از کیسه آب گرم

از چای نبات

یا شکمت رو ماساژ بده 

سه روز اول پریودیت سعی کن حمام نری 

اگه خیلی هم درد داشتی قرص فارژزیک بخور