2777
2789
عنوان

فامیلیم رو به یه نفر اشتباه گفتم

258 بازدید | 25 پست

به یکی از مشتری ها نام خانوادگیم رو اشتباه گفتم چون یکم ضایعست 😂 حالا میخواد برام پول کارت به کارت کنه بهم بگید چی بهش بگم که ناراحت نشه چون الان میگه دروغ گفتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو فامیلیم رو عوض کردم کارتم رو یادم رفته ببرم درست کنم فامیلی جدیدم رو به شما گفتم

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بگو کارت خودم مسدود شده شماره کارت مادرمه

قراره که برای مدت زیادی برای این خانم کار کنم حالا اگه شماره مامانم رو بدم بازم شک می‌کنه از طرفی میگم خجالت کشیدم از نام فامیلم از طرفی هم الان من دروغگو میشم

بگو دوستام با اون اسم صدام میکننفامیلی واقعیم‌ چیز دیگه ایه

می‌خوام راستشو بگم اما نمی‌دونم چطور 

قبل فرستادن کارت بگم زشته امروز هرچی گفت شماره کارت قبول نکردم چون خیلی برام سخت بود