2777
2789

الان درس میخونی ، تا کنکور و دانشگاه خوب قبول بشی که برسی به یه جایگاه اجتماعی و درامد درسته؟! پس پول مهمه 🥲🤍

ازدواج میکنی /کردی اگر همسرت یه آدم خیلی ضعیف بود از لحاظ مالی قبولش میکردی؟؟(پول جشن و طلا و خونه و ماشین نداشت ) نه !🤭

شده توی جمعی به یک ادم فقیر توجه کنن و احترام بزارن و خیلی به حرفاش دقت کنن؟؟ مسلما نه حتی کثر شان شون میشه که با همچین ادمی هم کلام بشن 😅💔

این همه بلاگر و اینا تو صحفات مجازی دنبال میکنی چرا ؟!چون پول داره و بهترین زندگی ، همون ادم همین عکس و فیلمایی که منتشر میکنه رو توی ی خونه کاهگلی و وضع خیلی بد متتشر میکرد خدا شاهده بگو اگه یه لایک میخورد 🌚

من نمیگم فرهنگ درستیه نه درست نیس ولی متاسفانه پول الان حرف اول رو میزنه من آدم بیشعور پولدار دیدم همه بخاطر پول و موقعیت اجتماعیش مث پروانه دورش میگشتن :)

نظر شما چیه ؟؟ 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

لطفاً امضامممم 🤍 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

کسی که بخاطر پول دورسر یه بیشعور پولدار بگرده، سطح شعورش با اون طرف یکسانه. 

معیار انسان بودنه؛ نه مورد توجه انسان ها بودن. 

معیار مورد تایید خداوند بودنه. نه بنده. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاراگراف به پاراف جوابت میدم

جایگاه اجتماعی واسه احترام و مفید بودنه نه پول

بله ازدواج میکردم با کمال میل

بله خاله من از همه فقیرتره ولی احترامش از همه بیشتره

بنده به عنوان تحصیلکرده جامعه (کسی که عقلش از خیلی از قشر ها بیشتره) هیچ بلاگری دنبال نمیکنم 

اتفاقا مردم سمت کسی میرن که شعورش بیشتره نه پول توی جیبش

اینا حرفای یه آدم بی لول خاله زنک با سطح پختگی بسیار پایینه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پول داشته باشی دلت بگیره میری سفر میری خرید میری کافه میری فشیال میری به خودت میرسی هر چیزی که از چهرت و هیکلت دوست نداشته باشی با پول حل میشه مث بلاگر مامان پانیذ همون الهام حسینی که کوبید از اول ساخت 

گوشی مدل بالا ماشبن مدل بالا 

مریض باشی میری پیش بهترین دکتر ها 

همه ی جور دگ تحویلت میگیرن 

پولم نداشته باشی که هیچی باید بشینی حسرت همه چیز بخوری 

یه فروردینی بی حوصله

پول هم احترام میاره هم قدرت و هم ثروت

دقیقااا همه چیز همه چیز 

اونی که دور پولدار بیشعور میگرده از اون پولداره هم بی‌شعورتره

پس نباید حسرت نداشتن چنین آدمایی تو زندگی رو خورد

پول خوبه اما سر بحث سلامتی و جونت کم میاره

یه درد شدید بگیری اون لحظه حاضری کل ثروتت رو بدی اما تموم بشه

تو خطر مرگ هم باشی پول هیچ ارزشی نداره واقعا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

پاراگراف به پاراف جوابت میدم جایگاه اجتماعی واسه احترام و مفید بودنه نه پولبله ازدواج میکردم با کمال ...

من هرچی دیدم سمت ادمی رفتن که ثروتمنده 

اون جایگاه اجتماعی بدون هیچ پولی بود بازم انتخابش میکردی بری کلی کار کنی برای هیچ پولی؟!

من بابام بخاطر وضع مالی پایینمون هیچکس محلش نمیده و ادم حسابش نمیکنه چ توی جمع چ توی خونه چ بقیه جاها 

از هرچی ادم دیدمم مهربون تر و دلسوز تر بوده واسه همه 

با همین دست خالیش برای خیلیا صدش رو گذاشته 

چرا ب بابای من کسی اهمیت نمیده؟؟

چرا خورد شدنش رو میبینم این ور اون ور؟🙂💔

پول داشته باشی دلت بگیره میری سفر میری خرید میری کافه میری فشیال میری به خودت میرسی هر چیزی که از چه ...

دقیقا همینطوره 

الن طرف مریضه پول نداره بره دکتر حالشو خوب کنه خودشو درمان کنه 

اونی که پول داره پیش بهترین دکترا میشه و درمان میکنه

اونی که دور پولدار بیشعور میگرده از اون پولداره هم بی‌شعورترهپس نباید حسرت نداشتن چنین آدمایی تو زند ...

مشکل اینجاست اونی که پول داره راحت میتونه پیش بهترین دکترها بره و هزینه کنه و درمان میکنه خودشو 

اونی که نداره مجبوره کنار بیاد ، تحمل کنه تا به بقیه بدنش هم اسیب بزنه 

(مثل خانواده خودم)

نه

درمورد درس خوندن، به خاطر جایگاه اجتماعی هم هست،نه فقط درآمد

سوال دوم بله، اگر کسی رو دوست داشته باشم باهاش ازدواج میکنم، به پول و... اش کاری ندارم

سه کسی که با کسی فقط به خاطر پولش باهاش خوب برخورد میکنه، یک آدم سطحی بین و بیشعوره

چهار بلاگرا به خاطر زندگی ای که از خودشون نشون میدن طرفدار جمع میکنن، اگه از گاوصندوقشون عکس بزارن کسی دنبال نمیکنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دقیقا همینطوره الن طرف مریضه پول نداره بره دکتر حالشو خوب کنه خودشو درمان کنه اونی که پول داره پیش ب ...

دقیقا و اینکه پول پولو میاره به اینم مطمنم 

یه فروردینی بی حوصله

پول هم احترام میاره هم قدرت و هم ثروت

ثروث که جز همون دسته‌ی پول محسوب میشه

احترام در ازای پول هم فقط کارانسان های کم شعوره

قدرت هم تا ی حدی آره ولی نه زیاد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7