2777
2789
عنوان

شروع یک فصل تازه از زندگی من😍👶🏻

21923 بازدید | 790 پست

سلام به دوستای پرانرژیم 💕💫
فردا راهی بیمارستان می‌شم و پس‌فردا واسم روز بزرگیه، روزی که بالاخره کوچولوی شیرینم رو می‌بینم 🥰✨
خیلی خوشحالم و هیجان دارم و البته یه کوچولو استرس، 🌷🙏
خواستم قبل از بستری شدن یه تاپیک بزنم و گپ بزنیم و بمونه یادگاری و ازتون انرژی خوب بگیرم، دعا کنید این مسیر قشنگ، به آرامش و سلامتی بگذره 🎀💖

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@چرچیلم‍ 

@بهار2124‍ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ترنج قشنگم مبارکه قدمش خیر باشه نازممم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

به سلامتی بغلش بگیریی عزیزم🫂💕😍

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

@اوج_آسمان‍ 

@ملکه455_‍ 

به سلامتی 

بچه چندمته؟؟

منم تازه بی بی چک زدم مثبت شده،کلا شوکه شدم،دلم میخواد گریه کنم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤