2777
2789
عنوان

شوهرم فراری دادم قرصی شده

536 بازدید | 22 پست

بچه ها من واقعا ادم انگل و بدی نیستم ولی خستم خسته باهاش ک حرف میزنم نمیفهمه منو گوشیم شکست بهش میگم بهت پول میدم گوشی ک نمیخوای بهم بده دستم باشه میگ پول بدهیت بده آخه من بهش بدهکارم ۵ تومن داد یه کار شروع کردم گفتم باشه گوشی بده این ۷ تومن برا گوشی ۵ تومن هم ماه بعد میدم بهت انقد بث کرد باهام منم عصبی شدم گفتم خستم از زندگی فقط برا بچه ها زندگی میکنم   تو خونه دو برابر ۵ تومن خرج کردم چقد نمک نشناسی من و از همه چیز محدود کرده گفت اصلا یه گوشی مادرم دستم گفت گوشی مادرت بده یه ساده بگیر دستت هعی....

خیلی از زندگی خستم الان از سرکار برگشت قرص معده خورد و رفت ک من مقصرم قرصی شده من حرصش میدم من فقط حق زندگی میخام حق معاشرت با بقیه حق ببرون رفتن با بچه ها یا خودش اما فقط تنهایی نصیبم شد خستم خسته چ کنم

من چرا فک کردم همه زندگیا گل و بلبلههروقت اومدم نی نی سایت همه از دست شوهر مینالن 🥲

ن نیست به ظاهر گل بلبل منم شوهرم تو جمع هی میگ زنم زنم بعد تو خونه اهمیتی نمیده ب حرفام خواسته ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5میلیون تومن؟! عزیزم ببخشید این گوزوی گدا قرص معده کمشه قرص برنج باید بخوره

آدم 5 میلیون به زنش میده بعد میخواد پس بگیره؟! شاخ درآوردم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

تو آدم بدی نیستی

بین زن و مرد هیچ وقت بدهی نیست

اگر اون کلرت رو هنوز داری ادامه میدی بده

یه کم جمع کن

شیائومی گوشیای توی رنح ۷ تومن داره

البته خیلی دوربین خوبی ندارن

الان یه گوشی بگیر که کارتو راه بندازه تا یه دونه خوبشو برای خودت بخری

فداتشم اشکالی نداره

برات صلوات فرستادم

کاربری دست دو نفره

5میلیون تومن؟! عزیزم ببخشید این گوزوی گدا قرص معده کمشه قرص برنج باید بخورهآدم 5 میلیون به زنش میده ...

اره هست متاسفانه خودم خرج خودم میدم الان از بابام قرض گرفتم برا گوشی اما میدمش ب این ک دیگ نگ بهت پول دادم

اره هست متاسفانه خودم خرج خودم میدم الان از بابام قرض گرفتم برا گوشی اما میدمش ب این ک دیگ نگ بهت پو ...

واسه این ادم به خودت نگو انگل 

انگل حقیقی اونه درواقع 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.