خانما من الان ۳ سال شد که عقد کردم ولی نامزدم اصلا بهم خرجی نمیده اون اوایل خیلی خوب بود بهترین موبایل طلا لباس همیشه بهترین ولی الان یک سالو نیمه ک اینجوری شده حتی یه دست لباس نخریده واسم چند بار بهم گفت خواهرم گفته انقد برای زنت ارزش قائلی زنت ازت خوشگل تره ولت میکنه میره حالم خیلی بده الان سه ماهه صورتمو با آب فقط میشورم پر جوش شده کفشام کهنه شدن دوباره تا الان پاره شدن پولم داره فقط به من نمیده نمیدونم چیکار کنم طلاقم نمیتونم بگیرم همشم دروغ میگه ندارم من خودم آنلاین شاپ دارم از محرم تا الان در حد دو سه تا فروختم اونم هیچی هر چی پول در میارن با مامانم ازم میگیره یا اون اشغال دیگ ازش متنفرم منی که صدام میزدن کره ای الان شدم عین یه تیکه زغال لاغر شدم بد همش مریضم نه لباس خوب ن موبایل خوب هیچی نمیخام طلاق بگیرم فقط بهم بگین چطوری درستش کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینو از من به یاد داشته باش شده چندماه قهر کن ولی ادمش کن نزار بیاد پیشت نرو بگو یا خرج میدی یا جدا میشم نمیدونم خودت بهتر میدونی نقطه ضعفش چیه اگ بری تو خونه این ادم قبل از اینکه درستش کرده باشی بدبختت میکنه