2777
2789
عنوان

ایفون یا طلا 🤔باصد تومن انتخابت کدوم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 55 پست
نمیدونم تعریف استارتر از تکنولوژی چیه😂🤦‍♀️

نمی دونم بنظر من نقطه قوت آیفون دوربین عالیشه و اسمش در رفته شاید

در مقایسه با سامسونگ رده بالا (۱۰۰ و خرده ای) میگم.  

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم درک شما از تکنولوژی خیلییییییی پایین تر از مامانتون هستایشون خیلی عاقلن

طلا برای سرمایه گذاریه و کسی ب نظرم باید خیلی دنبال طلا باشه ک نداره

من دارم و دیگه واقعن نیازی ندارم ب طلا ب چشم سرمایه نگاه کنم ولی اصولن خانواده های ایرانی همیشه فک میکنن طلا کم دارن🤦🏻‍♀️

هر چی دوست داری بگیر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پول توعه جوونی توعه 

همینکه انقد جم کردی مشخصه خودت بلدی چجوری خرج کنی 

اتفاقا ایفون بخر نمونه تو دلت 

ولی نمیخواد اخرین مدل بخری ک خیلی فشار بیاری 

بعدم خورد خورد طلا بگیر

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

با توجه به سنت ،معلومه که انتخابت و ذوقت گوشی هست ،مخصوصا که مجردی و خونه ی پدر ،شاهی میکنی اما مسلم ...

دقیقن مامانم این طوری ب ماجرا نگاه میکنه ولی من میگم ک من طلا هم دارم و بودن ی دستبند جدید تفاوت زیادی برام نداره

ولی مامانم فک میکنه با خریدن ایفون عملن ۱۰۰ تومن و میریزیم توی جوب😐😐😐 چون تبدیل ب طلا نشده😐

طلا بهتره، قیمتش میره بالا طلا بخر وقتی فهمیدی موقع خوبیه و روش زیاد سود میکنی بفروش آیفون بخر.

ت خونه ما پول تبدیل ب طلا شد حق فروشش رو نداری 🤣یعنی میتونی بمیری ولی حق نداری بفروشیش

مگر اینکه بخوای ی حرکت بزگ بزنی

همین جوری برا هرکار کوچیک و بچه بازی طلا فروختن =با باختن زندگی در خونه ما🤣

هرجور دلت خوشه ولی یه سوال اسی کارت با گوشیه که باید آیفون داشته یاشی ؟

ی آنلاین شاپ کوچیک دارم ک تا حالا هیچ فروشی ازش نداشتم😐😐😐پس عملن ن😐کارم با گوشی نیست🤣