2777
2789
عنوان

وای دعاکنید مهمون مون زود بره🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها تحمل کن خواهر

وایی من تو اتاقم حتی برق اتاقم نمیتونم روشن کن 

چون همین امروز پرده هارو شستم اینام تو تراسن 

پنجره ام مشرف به تراس 

یعنی تو تراس باز میشه🤣🤣🤣

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗

توام دعاکن برادرم تصادف کنه با ماشینش چپ کنه مادرم دست بیاره به صورتش جیغ بزن سرجنازش

🤯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تحمل کن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چشمم😂🥲

خوداا🥲🫂😂

نمیشه به یکی بگی چیزی بیاره بخوری ؟ 😂😃

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

نه چون میفهمن من تواتاقممبابابزرگ تازه صدام میزدد میگفتت بیااااخودمو زدم بخوابخدا منو ببخشه

عزیزم 😂😂😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367