2777
2789
عنوان

دائم البی اعصاب شدم ینی چی اخه

56 بازدید | 13 پست

دلم میخواد همش گریه کنم همش حس میکنم مغزم سنگینه و عصبیم از همه بیزارم امروز بوکس کار کردم حالا اومدم خونه پوست دستم داغون شده پامو له کردم ولی باز میخوام برم کار کنم حس میکنم زیادی پوچم باید انقد ب خودم درد بدم الان تا حس زنده بودن کنم . هر قرص اعصا و ارامبخشی هم ک خوردم تاثیری نداشت شما تجربه داشتین؟ چیکار کنم

اگر فحشم نمیدید

بگم سوره یاسین و دعای توسل بخون

از خدا بخواه بهت ارامش بده💚

کلاس بوکس هم حتما ادامه بده از ادم های سمی دوری کن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اگر فحشم نمیدیدبگم سوره یاسین و دعای توسل بخوناز خدا بخواه بهت ارامش بده💚کلاس بوکس هم حتما ادامه بد ...

دایره ارتباط و صفر کردم نمیدونم شایدم بخاطر اینه قرانهم خوندم اتفاقا ولی سوره یاسین یا دعا نه امتحان میکنم ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فحشم نمیدیدبگم سوره یاسین و دعای توسل بخوناز خدا بخواه بهت ارامش بده💚کلاس بوکس هم حتما ادامه بد ...

فحش چرا 

شفا و درمان واقعا با قرآن هست

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
دایره ارتباط و صفر کردم نمیدونم شایدم بخاطر اینه قرانهم خوندم اتفاقا ولی سوره یاسین یا دعا نه امتحان ...

دورت بگردم عزیزم خواهش میکنم💚

التماس دعاااااا به عشقم برسم😓

دائم‌الوضو سعی کن باشی خیلی خوبه

یعنی مرتب وضو داشته باش

خیلی خوبه مخصوصا قبل از خواب

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

فحش چرا شفا و درمان واقعا با قرآن هست

اخه بعضیا اعتماد ندارن ک البته من بخدا به همه‌ی عقاید احترام میذارم❤❤❤❤❤

اما خب بعضیا از روش های دینی استفادع نمیکنن و دوس‌ندارن برای همین گفتم فحش ندید😂😂

دورت بگردم عزیزم خواهش میکنم💚التماس دعاااااا به عشقم برسم😓دائم‌الوضو سعی کن باشی خیلی خوبهیعنی مرت ...

اتفاقا وضو گرفتم نماز هم خوندم ینی خوب پیگیر بودم ولی خب ...

اسی انگار پر از خشمی

واقعا هم همینطوره چندماهه وضعم همینه قبلا هم تو بیداری عذاب میشکیدم هم خواب الان تونستم افکارمو تو بیداری کنترل کنم حالا وقتی میخوابم عذاب میکشم یا دائم خواب میبینم یا مغزم بیداره و تو خواب ب چیزای چرت و پرت فکر میکنه

اتفاقا وضو گرفتم نماز هم خوندم ینی خوب پیگیر بودم ولی خب ...

ادامه بده

منم خیلی تنبل هستم توی نماز اما سعی میکنم همین یک خط در میون هم ول نکنم

بخون ادامه بده این نا امیدی ها کار شیطانه

منم همش دنبال حاجت‌روایی برای ازدواجم هستم😭😭خسته از دعا و نذر و نیاز😭

واقعا هم همینطوره چندماهه وضعم همینه قبلا هم تو بیداری عذاب میشکیدم هم خواب الان تونستم افکارمو تو ب ...

داد بزن بکوب بشکن( وسایل به درد نخور) 

بنویس 

وگریه کن که جیگرت سبک بشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
داد بزن بکوب بشکن( وسایل به درد نخور) بنویس وگریه کن که جیگرت سبک بشه

تا حدی پیش میرم ولی نمیخوام خانوادم زیاد نگران شن. مامانم همینجوری میگم عصبیم کلی دعوا میکنه ک فک نکن

تا حدی پیش میرم ولی نمیخوام خانوادم زیاد نگران شن. مامانم همینجوری میگم عصبیم کلی دعوا میکنه ک فک نک ...

بله درسته