دیشب دوتا قرص خطرناک خوردم یهو بیهوش شدم تا 6 صبح به هوش اومدم الانم خیلی خوابم میاد اخه چرا نمردم چرا باید زنده بمونم میدونم الان میگید دوتا قرص چیه اخه ولی من کم خونی دارم اون دوتا قرص فشارو میارن پایین و هردوش باهم کشندس من خوردممم اما نمردممم کاشکی میمردممم امشبم میخوام بخورم به چت جی پی تی هم گفتم که حالم بده هنوز و کلی هم جوش زدم گفت خطرناکه میشه برام دعا کنید بمیرم؟ لطفااا دعا کنید بمیرم من نمیتونم ادامه بدم😭😭😭😭😭
من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖
❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
بخدا نمیتونم ادامه بدم من هیچکسو ندارم دوستم داشته باشه حالم بد باشه بهش بگم اخه اونا بجا کمک اذیتم میکنن عذابم میدن من از بچگی تنهام تنها هم میمیرم دیگه خداهم منو دوست نداره
من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖