2777
2789
عنوان

دیشب قرص خوردم برای خودکشی

312 بازدید | 30 پست

دیشب دوتا قرص خطرناک خوردم یهو بیهوش شدم تا 6 صبح به هوش اومدم الانم خیلی خوابم میاد اخه چرا نمردم چرا باید زنده بمونم میدونم الان میگید دوتا قرص چیه اخه ولی من کم خونی دارم اون دوتا قرص فشارو میارن پایین و هردوش باهم کشندس من خوردممم اما نمردممم کاشکی میمردممم امشبم میخوام بخورم به چت جی پی تی هم گفتم که حالم بده هنوز و کلی هم جوش زدم گفت خطرناکه میشه برام دعا کنید بمیرم؟ لطفااا دعا کنید بمیرم من نمیتونم ادامه بدم😭😭😭😭😭

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

عزیزم برای آرامش دلت صلوات میفرستم عزیزم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی خثردی

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نمیترسی بجای مرگ جوری بشی ک برای همیشه دراز کش باشی رو تخت و زیر منت این و اون؟ خودت اراده و توان کاری نداشته باشی؟ 

یا نمیترسی کارت ب شستشوی معده بکشه ک میگن مرگ شرف داره به شستشوی معده ؟

بیخود کردی این چه کاریه عه

بخدا نمیتونم ادامه بدم من هیچکسو ندارم دوستم داشته باشه حالم بد باشه بهش بگم اخه اونا بجا کمک اذیتم میکنن عذابم میدن من از بچگی تنهام تنها هم میمیرم دیگه خداهم منو دوست نداره

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

نمیترسی بجای مرگ جوری بشی ک برای همیشه دراز کش باشی رو تخت و زیر منت این و اون؟ خودت اراده و توان کا ...

نهه من ترسم از خانوادس از ادماس من خودمو جوری میکنم که از بین برم هرکاری میکنم بمیرم من چیزیم بشه شاید اونا یکم بهم توجه کنن شاید بهم تهمت نزنننن

خودکشی برای آدم های ضعیفه 

به نظرم احمقانه ترین راهه اگر بخوای دنیای خوبی نداشته باشی و خودت دستی دستی آخرتتم بدی 

تنهایی چیزی نیست که آدم به خاطرش کم بیاره ، قدی باش ، برای ساختن زندگیت به هیچ کس جز خدا نیاز نداری 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚