2777
2789
عنوان

دیشب قرص خوردم برای خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست

بمیری که چی؟ 

ادای مرده ها رو درار یه مدت 

قرار نیست همیشه اکتیو باشی یا مشکل رو حل کنی 

بیحرکت بمون تو سکون 

اجازه بده فقط زمان بره جلو 

همین 

نیاز نیست دست و پا بزنی 

من ۳۵ سالمه بار اول ۱۰ سالم بود اقدام کردم به خودکشی 

فک نکن بی دردم 

کوه دردم ولی یاد گرفتم جمع کنم خودمو 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پروپرانول با سپیر اکتین

🫤🫤🫤

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهه من ترسم از خانوادس از ادماس من خودمو جوری میکنم که از بین برم هرکاری میکنم بمیرم من چیزیم بشه شا ...

فک کنم بهت ثابت شده شب ک نمیتونی جوری کنی نابود شی 

چرا نیاز داری ب توجه بقیه واقعا ؟ 

چی بگم هر چی بگم تو شرایطی هستی ک قبول نمیکنی مقاوت میکنی 

فقط کاری نکن بری زیر منت و روزی برسه اشک بریزی ک توانایی اینو حتی نداری کاراتو بکنی 

کم ندیدیم کسایی ک قصد خودکشی داشتن اما موفق نشدن و از مرگ بدتر سرشون اومد 

تونستی برو مشاور 

امیدوارم آرامش پیدا کنی

نهه من ترسم از خانوادس از ادماس من خودمو جوری میکنم که از بین برم هرکاری میکنم بمیرم من چیزیم بشه شا ...

بعد از مرگت چه فرقی میکنه 

جز اینکه داغون بشن چیزی نیست

سعی کن آروم و عاقل باشی و مشکلاتت حل کنی بمرور زمان 

اینا همه بخاطر فکر و خیال الکیه 

سرت گرم باشه اینو نمیگی 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

فکر کردی خودتو بکشی دیگران چیکار میکنن!

با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری 

بیشتر فکر کن 

احساسی تصمیم نگیر 

عاقل باش

انشاالله خدا کمکت کنه

سلام عزیزم .حرف بزن مشکلت چیه؟ چند سالته ؟

بهم میگن خرابی چون با پسر حرف زدم

21 سالمههه

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

بمیری که چی؟ ادای مرده ها رو درار یه مدت قرار نیست همیشه اکتیو باشی یا مشکل رو حل کنی بیحرکت بمون تو ...

بمونم که چی شه همش درد اخرم تهمت خرابی

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

بمیری که چی؟ ادای مرده ها رو درار یه مدت قرار نیست همیشه اکتیو باشی یا مشکل رو حل کنی بیحرکت بمون تو ...

دوتاش باهم خیلی خطرناکه از هرکدوم دوتا

چند سالاونه؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بعد از مرگت چه فرقی میکنه جز اینکه داغون بشن چیزی نیستسعی کن آروم و عاقل باشی و مشکلاتت حل کنی بمرور ...

من مگه دوست دارم بمیرم؟ میخوام اونا بفهمن چیکار کردن واسم دیگه حالشون برام مهم نیست از همشون بدم میاد عقده بچگیشونو سر من خالی میکنن 

21سالمه

پس بچه بازی رو بزار کنار بچسب به زندگیت

پس بچه بازی رو بزار کنار بچسب به زندگیت

زندگیم از 8 سالگی تموم شد تا الان فقط زنده بودم

خب ب درک بگن 

حقیقت عوض میشه؟ خدا مهمه ن بنده اش 

ول کن شل بگیر 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)