2777
2789
عنوان

اذیت شدن خانما در محیط کار

683 بازدید | 69 پست

خانم های شاغل میشه از تجربه کارتون بگید

من نتونستم برم فرهنگیان و الان پدرم منو انقدر ترسونده که محیط کار بیرون برای دختر خوبی بده اذیتش میکنن مزاحم میشن

و درکل کار کردن برای خانم سخته

نظر شما چیه؟ 

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وادفاک مگه مردا امادن زنارو بخورن؟تا چراغ سبز نشون ندی 99درصد مواقع کارت ندارن میخوای 24ی بشینی خونه ...

اخه با این اتفاقات اخیر که چندتا دختر فوت شدن یا مزاحمت های فراوان من واقعا ترسیدم و به کل نا امید شدم که نمیتونم برم حسابداری 

بنظرم که معلمی برای یه خانم خیلی خوبه انتخاب هوشمندانه ایه هم شاغله هم نصف روز سرکاره بقیه روز خونه ...

متاسفانه نتونستم برم و اینکه اصلا علاقه ای ندارم ولی خیلی پشیمونم که چرا نرفتم 

این همه دختر بیرون کار میکنن. مزاحمت درسته ممکنه پیش بیاد اما برای همه اینجوری نیست همه محیط کارا هم ...

خیلی ممنون 

امیدوارم همینطور باشه چون من دنبال کارم و این حرفا خیلی منو ترسونده

اخه با این اتفاقات اخیر که چندتا دختر فوت شدن یا مزاحمت های فراوان من واقعا ترسیدم و به کل نا امید ش ...

خبرارو دنبال نمیکنم 

و بنظرم اونهمه بتونم از عهده خودم بر بیام ک نترسم در برابر جامعه 

من از بچگی رویام مهاجرت  کردن ب ی کشور دیگه اونم تنهایی (چون اول باید برم بعد خانوادم رو ببرم )بود 

و از بچگی بابام،مامانم مستقل تربیتم کردن 

وابستشونم ولی ترسی از دنیای بیرون ندارم 

امیدوارم بتونی ترستو از بین ببری

"جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

متاسفانه نتونستم برم و اینکه اصلا علاقه ای ندارم ولی خیلی پشیمونم که چرا نرفتم

نمیخام حس بد بهت بدم ولی شاید اگه میرفتی خوشت میومد 

همه جوانب رو هم باید در نظر بگیری 

ببخشید میشه بپرسم به چی علاقه داری

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

واقعا جامعه ما اینه خودم رفتم کارگاه خیاطی ی مرد میانسال ۵۰تا۷۰ سالع صاحب کار با ۳ تا وردست خانوم ی چند روزی کار گردیم تا ی دختر خانم متاهل جلف اومد این اقا خیر هیاتی مسجدی کم کم نزدیک مسجد و..... تا جایی ‌ک عکس میخاست و اینا فرارو برقرار ترجیح دادم الان فهمیدم امنیت شغلی یعنی چی محیط کاری زنانه یعنی چی 

من به شخصه مشاغل آزاد و شرکت های خصوصی رو نمی‌پسندم ولی اغلب ارگان های دولتی محیط بدی ندارند

بستگی به روحیات هر شخص داره 

من بخاطر منظم بودن ساعات کاری  کار دولتی ، شغل دولتی رو دوست دارم 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خیلی ممنون امیدوارم همینطور باشه چون من دنبال کارم و این حرفا خیلی منو ترسونده

نگران نباش فقط محیط کاری که میری رو قبلش تحقیق کن. بررسی کن ببین چطوریه از افرادی که اونجا کار میکنن بپرس

یه چیزایی به خودت بستگی داره. چشمتو باز کنی اتفاقی نمیفته انشالله