2777
2789
عنوان

اونایی که فرهنگیان میخونن

90 بازدید | 10 پست

اکه آدم به بچها بگه تو مصاحبه وی بگن چی نگن 

مشکلی پیش نیاد به فرض اگه حراست بفهمه 

گفتم یه سری چیزا ها رو دروغ بگه

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

دروغ نگید. 

کاری اساسش با دروغ باشه، خراب خواهد شد. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بگو چون دروغ بگی اونا میفهمن مطمئن باش اونا روانشناس پیششونه میدونه کدومارو الکی گفتی کدومارو ...

اینا حرف الکیه 

من رفتم مصاحبه 

چیزی نمی شهنگران نباش

آنقدر سختی کشیدم سر اینکه این شغل رو به دست بیارم میترسم همشون فنا بشه 

ولی سعی میکنم آروم باشم