من دفعه اول که گواهی نامه گرفتم مربیم خانم بود. اینقدر رانندگیش خوب بود که هر چی بگم کم گفتم. دفعه ی اول قبول شدم. دفعه دوم هم که بعد مهاجرت میخواستم گواهی نامه بگیرم باز مربیم خانم بود. اون هم اینقدر خوب بهم آموزش داد بازم دفعه اول قبول شدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا نمیدونم دلیلش چیه رانندگی اکثر خانوم ها خوب نیست، البته اکثر میگم چون تعدادی هم از جمله خودم راننده خوبی هستیم من ده ساله ماشین خریدم و تا حالا تصادف نکردم. امروز کنار خيابان ک ماشین ها نگه داشته بودند یک خانم در یه جای پارک کوچک میخواست پارک کنه ماشینش جا نمیشد اما میدید که نسبت به ماشین جای پارک خیلی کوچیکه باز ادامه میداد، تقریبا ده بار کوبوند به ماشین عقبی و جلویی، ماشین جلویی هم پورش بود، آخه صاحب اون ماشین بنده خدا ماشین پارک کرده رفته به کارش برسه چرا یه نفر بلد نیست و مغزش دستور نمیده میاد به ماشین چند میلیاردی انقد خسارت میزنه صاحب اون ماشین چه گناهی داره