2777
2789

من دفعه اول که گواهی نامه گرفتم مربیم خانم بود. اینقدر رانندگیش خوب بود که هر چی بگم کم گفتم. دفعه ی اول قبول شدم. دفعه دوم هم که بعد مهاجرت میخواستم گواهی نامه بگیرم باز مربیم خانم بود. اون هم اینقدر خوب بهم آموزش داد بازم دفعه اول قبول شدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم مثل تو بودم

خیلی تمرین میخواد

اینقدر خراب زدم

اینقدر بابام غر بهم زد

اینقدر ناامید شدم

تجربه‌ی طلایی که گرفتم این بود که وقتی فرمون رو به چپ میخوای بچرخونی حین پارک، یکدفعه نچرخونش آروم و لاکپشتی هم برو

خیلی تمرین میخواداینقدر خراب زدماینقدر بابام غر بهم زداینقدر ناامید شدمتجربه‌ی طلایی که گرفتم این بو ...

من ک اروم رفتم امروز و کج شد بابام گفت چون خیلی دیر چرخوندی اینطور شد

الان ک آزمون توشعری دادم فهمیدم چه تری زده تو آموزشش دیدم بچه هایی ک با آقا آموزش دیده بودن

آره طفلی خواهرم منم همین امروز آزمون تو شهری داشت ‌. رد شد . 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
آره طفلی خواهرم منم همین امروز آزمون تو شهری داشت ‌. رد شد .

بابام گفته بهم آموزش میده ک سری بعد رد نشم

خدایی اطرافیانم ک تجربه داشتن میگن رانندگی اقا بهتره خوب توضیح میدن

کلا نمیدونم دلیلش چیه رانندگی اکثر خانوم ها خوب نیست، البته اکثر میگم چون تعدادی هم از جمله خودم راننده خوبی هستیم من ده ساله ماشین خریدم و تا حالا تصادف نکردم. امروز کنار خيابان ک ماشین ها نگه داشته بودند یک خانم در یه جای پارک کوچک میخواست پارک کنه ماشینش جا نمیشد اما میدید که نسبت به ماشین جای پارک خیلی کوچیکه باز ادامه میداد، تقریبا ده بار کوبوند به ماشین عقبی و جلویی، ماشین جلویی هم پورش بود، آخه صاحب اون ماشین بنده خدا ماشین پارک کرده رفته به کارش برسه چرا یه نفر بلد نیست و مغزش دستور نمیده میاد به ماشین چند میلیاردی انقد خسارت میزنه صاحب اون ماشین چه گناهی داره