2777
2789

دارم گواهینامه میگیرم سوالارو میخوندم چند تا رو قاطی کردم بلند شدم با پاهام میگم دفتر شوت کردم ..از این سیم دارا 

ناخن  انگشت شست پام از روش شکست ..

قبلش هم ناخن تو گوشت بود و دردناک منم با ناخن گیر افتادم به جونش انقد ناخنم کوتاه کردم تا رفت رسید به گوشت زخم شد ..ناخنه هم از تو گوشت در نیومد..

الانم هی میسوزه می‌ریزه ب دلم ..

لعنت به خودم 🫠

دو ماه پیش هم ناخن شست پای دیگم کشیدم اونم رشد کرده الان ولی خیلی اطرافش دردناکه😞و اینکه گوشت سر انگشت سفت شده ناخن انگار نمیره بالا

کاشکی میشد دو تا انگشت شست پام بندازم دور 💔

چیکار کنم من 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤

سفید شده یعنی عفونت کرده اینکارا چیه ؟ آسیب نزن به خودت

آخه من ک‌ نمی‌خواستم ناخنم بشکنه شانس منه دیگه 💔..

باشگاه رو چه خاکی تو سرم بریزم ..با این ناخن میتونم برم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من ک‌ نمی‌خواستم ناخنم بشکنه شانس منه دیگه 💔..باشگاه رو چه خاکی تو سرم بریزم ..با این ناخن میتو ...

فکرنکنم حتی بتونی کفشی چیزی بپوشی تا برسی اونجا 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

پاتو بذار تو آب قشنگ خیس بشه نرم بشه با یه چیزی دستمال بذار زیر ناخنت تا بیاد رد بشه از روی گوشت و دیگه کوتاهش نکن زیاد .. برای منم اگه کوتاه بشه می‌ره تو گوشت سالهاست که زیاد کوتاهش نمیکنم ... 

عفونت نکرده؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

پاتو بذار تو آب قشنگ خیس بشه نرم بشه با یه چیزی دستمال بذار زیر ناخنت تا بیاد رد بشه از روی گوشت و د ...

اصلا جوری نیست دستمال بره زیرش رفته دقیقااا رسیده به خورده خورده گوشت