2777
2789

باقی خانواده دارن میرن سفر 

من شرایطش رو ندارم‌ مجبورم میکنند بیا بریم 

احتمالا میترسن سوتی بدم برم بیرون در باز بمونه خونه رو دزد بزنه یا خونه رو اتیش بزنم یا چی نمی‌دونم 

۲۴ سالمه بچه نیستم احتمالا تا ابد تو این خونه باشم نمیشه که مثل بچه باهام رفتار کنند همسن های من الان شوهرشون میره مأموریت یکی دو هفته تو خونه خودشون تنها هستند حالا خونه شوهر و بابا چه فرقی داره از چی می‌ترسند؟ خونه شخصیه ولی من بچه نیستم حواسم جمعه 

هیچ جورهههههه نمیتونم و نمیخوام که برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا چشونه مامان بابا ها .. بابای منم نمی‌ذاره خونه تنها بمونم شب... 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

شما نه بچه ای نه حواس پرت. 

امنیت و اطمینان خاطر چیزیه که خانواده نمیتونن بیخیالش باشن و تنهاتون بذارن. 

وضعیت دختر مجرد با خانوم متاهل زمین تااسمون فرق داره. 

اگر کسی رو داری بگو بیاد بمونه شب ها پیشت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من هم خودم تنها میموندیم الان به دخترم اجازه میدم بمونه بهش:اطمینان دارم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم شاید میترسن دزدی بفهمه خونه تنهایی بیان بزنن خونه رو

...من خودم کلا از تنهایی میترسم...اگه یه روز بچه دار هم بشم نمیذارم تنها بمونه خونه...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉