2777
2789
خودت برای خودت بخر بزار یه جا تو خونه ما کسی به سهم دیگران دست نمیزنه و هرکی خوراکی مورد علاقش رو بر ...

میخرم یکی میبینه مجبورم تقسیم کنم یهو هیچی نیست من مثلا میخورم دلم نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماهم کوفت نداره هیچوقت 

بقیه هم همش شکلات و اجیل و میوووه هعیی

الان دارم میرم سیب سرخ کنم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
سفت بابا دندونم درد میگیره

وو🥴🥴😣🥴

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان اینو خوندم پشیمون شدم از کامنتم شما داری بهانه میاری تخم مرغ سالم ترین نوع پروتئین هست نمیخوری ...

تواین نیست میدونم مقوی ولی خب جنین مرغ دیگه  منم فکرش حالم بد میکنه یا بوی ضهم

فر نداریم تو قابلمه می‌چسبه باید کاغذ پوستی هم بخرم

من فر دارم توستر دارم ولی همیشه کیکام تو قابلمه درست میکنم محشر میشه 

وقتایی ک کاغذ روغنی نداری یه ورق از دفتر نقاشی جدا کن روغن مالی کن بذار ته قابلمه اصلا نمیچسبه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

آیس میخورم ،میوه میخورم ،شکلات میخورم ،بستنی میخورم ،شربت میخورم ،کیک یا بیسکویت یا کلوچه  میخورم ، چیپس پفکی چیزی میخورم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)