__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 عنوان درد پهلوی چپ در بارداری 60 بازدید | 12 پست سلام خانمای گل 💐 توی هفته ی ۲۴ هستم . پهلوی چپم خیلی درد میکنه . به دکترم که گفتم . فقط گفتش استراحتت رو بیشتر کن . شمام همینطور بودین ؟ سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞 1404/05/28 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3371 کاش واسه منم دعاکنی این ماه باردارمیشم یه بچه سالم نصیبم بشه بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 کاش واسه منم دعاکنی این ماه باردارمیشم یه بچه سالم نصیبم بشه از خدا میخوام توی همین ماه یه گوگولی ناز و خوشگل و سلامت بذاره توی دلت . 🥰 سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3371 از خدا میخوام توی همین ماه یه گوگولی ناز و خوشگل و سلامت بذاره توی دلت . 🥰 الهییی خدا از دهنت بشنوه🥺مرسی گلم ایشالا شمام راحت فارغ شی صحیح و سالم بغلش کنی بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 الهییی خدا از دهنت بشنوه🥺مرسی گلم ایشالا شمام راحت فارغ شی صحیح و سالم بغلش کنی ممنون عزیزدلم ☺️🥰 سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 من ۳۴هفتمه از این هفته ها سعی کن بیشتر استراحت کنی چون دردهای عجیب غریب سراغت میاذ ،کمر درذ لگن درد تیرکشیدنه کمر ترش کردن معده یبوست و ... بنظرم دردت تا وقتی شدید نباشع عادیه فقط استراحت کن
__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 من ۳۴هفتمه از این هفته ها سعی کن بیشتر استراحت کنی چون دردهای عجیب غریب سراغت میاذ ،کمر درذ لگن درد ... ممنون خانمی . بسلامتی فارغ بشی عزیزم. سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 همچنین گلم ببخشید یه سوال ...شما توی بهداشت پرونده تشکیل دادین ؟ من هنوز تشکیل پرونده ندادم. سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 ببخشید یه سوال ...شما توی بهداشت پرونده تشکیل دادین ؟ من هنوز تشکیل پرونده ندادم. اره من از ۱۷هفتگی پرونده تشکیل دادم برای واکسن بچه و اینا نیاز میشه حتما برو
__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 اره من از ۱۷هفتگی پرونده تشکیل دادم برای واکسن بچه و اینا نیاز میشه حتما برو آها پس واجبه که برم . همین یه مورد رو هی انداختم پشت گوش 🙁 سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 آها پس واجبه که برم . همین یه مورد رو هی انداختم پشت گوش 🙁 اره حتما برو بعدا برای قطره بچه و واکسن هاشو قد و وزنش و ... استفاده میشه ماما گرفتی؟من هنوز نگرفتم🤦♀️
__nastaran مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1035 اره حتما برو بعدا برای قطره بچه و واکسن هاشو قد و وزنش و ... استفاده میشه ماما گرفتی؟من هنوز نگرفتم� ... هنوز برای زایمان تصمیم نگرفتم . اگه دکترم تشخیص سزارین نده . میرم سزارین اختیاری . به امید خدا . سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞