2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگین از بیمارشچند سالشه؟زود تشخیص داده شده؟

۶۱ سالشه

لنف نود های بالا و پایین دیافراگم درگیره ولی خداروشکر اندامی رو درگیر نکرده..دکتر ۱۲ جلسه شیمی درمانی واسش در نظر گرفته 

۶۱ سالشهلنف نود های بالا و پایین دیافراگم درگیره ولی خداروشکر اندامی رو درگیر نکرده..دکتر ۱۲ جلسه شی ...

ببین عزیزم

گرید لنفوم مهمه

خیلییی مهمه

من الان نمیدونم دقیقا چه گریدی هست

ولی خب اگه گرید پایین باشه بالای ۹۰ درصد بهبودی کامل خواهند داشت

یعنی بهبودی بدون عود

ان شاءالله که همینطوره

خدا حفظشون کنه براتون

حواستون به درمان باشه

دعا د ارتباط با خدا هم فراموش نشه

خدا از بزرگ ترین مشکل ما خیلی بزرگ تره

ببین عزیزمگرید لنفوم مهمهخیلییی مهمهمن الان نمیدونم دقیقا چه گریدی هستولی خب اگه گرید پایین باشه بال ...

سلام من ۶ماه پبش سرماخوردگی شدید داشتم گلوم عفونت داشت بعد دیدم گردنم ورم کرده اندازه ی یه نخود یا بزرگتر رفتم دکتر سونو گرافی کرد گفت لنف نود با نمای خوش خیم به اندازه ۶م م الان ۶ماه گذشته کوچیک شده ولی هنوز هست دوباره برم دکتر

سلام من ۶ماه پبش سرماخوردگی شدید داشتم گلوم عفونت داشت بعد دیدم گردنم ورم کرده اندازه ی یه نخود یا ب ...

ویروس ها ممکن هست لنفنودشون تا اخر عمر باقی بمونه

شما میتونی دکتر بری محض اطمینان 

ولی درصورت تغییر سایز لنفود 

یا هر تغییر در علامت لنفود 

درد و تورم و ... حتما باید بری دکتر

در غیر این صورت لازم نیست

ویروس ها ممکن هست لنفنودشون تا اخر عمر باقی بمونهشما میتونی دکتر بری محض اطمینان ولی درصورت تغییر سا ...

ن از اولش خیلی کوچیکتر شده ولی هنوز لمس میشه خیلی درد نداره ولی چون  نوشته لنف نود خوش خیم نگرانم