خانوما من برا یه حاجت خیلی مهم نذر اش چهل فاطمه دارم که حتما باید از چهل نفر فاطمه یا زهرا کمک بگیرم و اش را بپزم هر کسی خودش یا دخترش یا اعضای خانواده اش این اسم هستن لطفا کمک کنید نفری پنج هزار تومن ده هزار تومن یا هر چقدر مایل هستید تا پخت کنیم این نذر را خانومای اصفهانی می تونن بعد از ظهر یکشنبه سی ام ماه صفر شهادت امام رضا می تونن بیان مجلسی بخش آشپزخونه برای گرفتن نذری هر کس مایل هست بگه شماره کارتمو بدم
من اینطور شنیدم که از ۷ تا فاطمه یا زهرا نفری یکم نخود یا عدس می گیرن مثلا. بچه بودم اومدن بهم گفتن ...
من چند نفر از اعضای خانواده ام اینطور پختن خیلی زود جواب گرفتن هم برای شفای بیماری هم برای مشکلات خانوادگی الان که اینجا گفتم فک می کردم خانوما آشنا هستند الان فک می کنن من می خوام با پنج هزار تومن به کمک خیلی زیاد جمع کنم واسه خودم خرجش کنم من اصلا نیاز مالی ندارم خودم می تونم صد تا رشته هم بپزم حاجت من خیلی مهمه برا همین اینجا بیان کردم
عزیزم من نیاز مالی ندارم اما یه مشکلی دارم که این نذر را کردم دوستان می گم از جیب مردم نذر می دی یا روش جدیده حق می دم چون اینجا انگاری خیلیا با روشای مختلف کلاه سر مردم گذاشتن