2777
2789
عنوان

نذر اش چهل فاطمه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 27 پست
من اینطور شنیدم که از ۷ تا فاطمه یا زهرا نفری یکم نخود یا عدس می گیرن مثلا. بچه بودم اومدن بهم گفتن ...

من چند نفر از اعضای خانواده ام اینطور پختن خیلی زود جواب گرفتن هم برای شفای بیماری هم برای مشکلات خانوادگی الان که اینجا گفتم فک می کردم خانوما آشنا هستند الان فک می کنن من می خوام با پنج هزار تومن به کمک خیلی زیاد جمع کنم واسه خودم خرجش کنم من اصلا نیاز مالی ندارم خودم می تونم صد تا رشته هم بپزم حاجت من خیلی مهمه برا همین اینجا بیان کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش جدیده؟

عزیزم من نیاز مالی ندارم اما یه مشکلی دارم که این نذر را کردم دوستان می گم از جیب مردم نذر می دی یا روش جدیده حق می دم چون اینجا انگاری خیلیا با روشای مختلف کلاه سر مردم گذاشتن 

این جور نذرهاقبول نیس شاید کسی نداره..ولی من کمک میکنم به کسایی که کنارخیابونن پنج هزارده هزار بستگی ...

انشالله شمام مشکلات مالیتون حل بشه ولی اینکه گفتید من خودم و خدای خودمم منظورتون را متوجه نشدم

عین این میمونه من نذر کنم اگه به حاجتم رسیدم شمارو پیاده بفرستم خونه خدا!!!!نذری بکنید که خودتون انج ...

عزیزم این نذر به خاطر سختیش خوبه وگرنه من می دونستم خودم صدتا رشته نذر کنم بدم مشکلم مالی نیست که اینطوری نذر کردم 

چرا بايد نذر شمارو بقيه پول بدن؟😬 اين چه نوع نذري هست

عزیزم تمام پولش را بقیه نمی دن قطعا با پنج هزار تومن صد نفرم واریز کنن نمیشه اش پخت روش این نذر اینه الباقیش را خودم باید بزارم