2777
2789
عنوان

شوهرم ی آدم جوگیر و خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ایکیوش نیست؟ تو شغل خودش خوبه موقع ولی تو خونه و ارتباط با بیرون افتضاحه اگر تو کارش خوب نبود حت ...

نه عزیزم شمام دیگه زیادی داری تند میری طفلی چیزی نگفته که!

بعدم بنظرم شما دخالت نکن 

یادمه یه بار یکی به شوهرم اوایل عروسیمون تیکه انداخت خواهرم گفت با شوهرتو بودا گفتم خب به منچه؟مگه خودش زبون نداره؟

حالا جالبه خواهرم همیشه جای شوهرش حرف میزنه و تصمیم میگیره و شوهرشو کنترل میکنه تو حرف زدن 

واسه همینم شوهرش خیلی سرخورده اس

ولی شوهرمن الان ماشالا یه زبون داره دومتر 

و صدتا کارگر زیر دستشه 

شمام دخالت نکن به خودش مربوطه 

شما فقط بهش اقتدار بده و مثبت بگو براش

منم تیز و باهوشمخب عذاب میکشممثلا راهکار میدم که به راحتی خونه و ماشین میشه داشته باشیم از بس ضریب ه ...

یه خانومی اینجا راه حل خوبی داد شاید سرخوردن و اعتماد به نفس پایینی دارند 

امیدوارم اینجوری باشه وگرنه تا آخر عمر عذابه

چقدر منی شما ولی شوهر من تو درس و کار و اینا قوی بود ولی تو ادبیات و درک خیلی چیزا اینطوریه کاملا می ...

شوهر من درسی هم ضعیف بوده فقط تو کارش خوبه اینکه درسش خوب بوده همسرتون خیلی نکته مثبتیه ارتباط اجتماعیش خیلی ضعیفه و به قول همون دوستمون رو اعتماد بنفس کار کنین

نه عزیزم شمام دیگه زیادی داری تند میری طفلی چیزی نگفته که!بعدم بنظرم شما دخالت نکن یادمه یه بار یکی ...

ممنون عزیزم تلنگر خوبی بود امروز که به کل نامید شدم میخواستم بزارمش کنار 

عزیزم دقیقا همینه قضاوت فوق بچگانه چیزایی میگه که خجالت میکشم مثلاً یکیش باباش دستش خورده بود به چوب ...

کاملا درست تشخیص دادی 

و اینکه تو محیط کار خوبه به خصوص اگه کار مربوط به هنر باشه

ψ ❤️

شوهر من درسی هم ضعیف بوده فقط تو کارش خوبه اینکه درسش خوب بوده همسرتون خیلی نکته مثبتیه ارتباط اجتما ...

نه اتفاقا تو اجتماع خیلی رفت و امد داره و اعتماد بنفسش بالاست من فکر میکنم اکه مطالعه کنه و اینا خیلی عوض میشه انگار تو یه محیطی بوده که از ادبیات و این چیزا هیچی نمیفهمه و من برعکسشم و اذیت میشم

ممنون عزیزم تلنگر خوبی بود امروز که به کل نامید شدم میخواستم بزارمش کنار

نه عزیزم این حرفو نزن بعضی وقتا ما اتفاقات زندگی رو سخت میکنیم 

به یه چیزایی اهمیت میدیم که واقعا چیز خاصی نیست 

شمام حساس شدی و وقتی بهش میتوپی اون بدتر خودشو میبازه 

شاید جلوی شما بخواد وانمود کنه که حرفاتون براش مهم نیست ولی درون خودش میشکنه و فکر میکنه واقعا حرف زدن بلد نیست و این روز به روز بدترش میکنه

سعی کن زوم کنی رو خوشی هاتون 

اتفاقات قشنگتون 

قدر خوشی های زندگیتو بدون و شکر گزار باش

و سعی کن زندگیه قشنگی بسازی 

شوهرت خودش کم کم از همه لحاظ مقتدر میشه

نه عزیزم این حرفو نزن بعضی وقتا ما اتفاقات زندگی رو سخت میکنیم به یه چیزایی اهمیت میدیم که واقعا چیز ...

ممنون عزیزم خیلی کمک کردی تازگیا به خاطر موقعیت درسی من بدترم شده حس میکنم می‌تونه علتش همینم باشه یه دنیا ممنون

چقدر بد همه این حس و نسبت به اینجور ادما دارن خب دست خودشون نیست شاید میخواد اجتماعی باشه بلد نیست چ ...

اخه میتونه هم چیزی نگه 

شوخی های زشت و نابجا داره 

با واقعا ی مرد بالغ حالیش نیست ک چی میگ زشته بخدا

خودشون باید حالیشون شه

🥰😇