2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هم میرین ؟

اگر با هم میرفتن وضعش این نبود اینجور تاپیک بزنن

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بعضی وقتا خوده ادما اجازه میدن تو زندگیشون یکی دخالت کنه مقصر شوهرته ک انقد مامانیه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

به شوهرت بگو اگه ناهار شامو میخواستی بری اونجا زن گرفتن و تشکیل خانواده ت چی بود 

تو مگه خونه زندگی نداری که بالاسر یه زندگی دیگه هستی 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

100هزارتومن مفتی میاد به حسابتون

اگه شما برنامه بلو بانک رو نصب کنید و حساب باز کنید هم به من هم به حسابی که باز میکنید ۱۰۰ هزارتومن واریز میشه که این فقط در صورتیه که با کد معرف وارد بشید

PQTWTQ کد معرف:

یادتون نره حتما اینو بزنید که پول بیاد به حسابتون💕

بعضی وقتا آدم از اون مدل رفت و آمد هم خسته میشن هر روز قرار باشه ناهار بری خونه اونا

ارع همیشه گفتن همون دوری و دوستی

یا مادرشوهر استارتر میخواد عروسشو حرص بده یا واقعاا هنوز نپذیرفته پسرش زن دارع و مجرد نیست هرروز نهارشو خونه اش بده

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.