برای خواب شبانه من حتما باید ۹ ساعت کامل بخوابم اگر ۹ساعت بشه هشت و نیم ساعت یا حتی یه ربع کمتر من تمام بدنم سست میشه و به سختی میتونم فعالیت ذهنی و بدنی داشته باشم ک خوابآلوده و کسلم کل روز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که جدیدنا اصلا خواب خوبی ندارم مثلا ۱۰ ۱۱ بخوابم ۳ ۴ پا میشم باز دوباره میخوابمیا اگع ۲ شب هم بخو ...
منم مشکل به خواب رفتن دارم هم کیفیت خوابم خوب نیست یا مثل شما یه مدت بعد دو سه ساعت بیدار میشدم دیگه نمیخوابیدم که به خاطر نداشتن آرامش روحیم بود ولی یخ مدته شبا میتونم بخوابم منتها برام سوال بود که از بچگی چرا ۹ ساعت خوابم تکمیل نشه انقدر هپلی میشم
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)